Saltar al contenido principal
Castelló

COTS Castelló celebra el seu 40 aniversari amb una jornada en Villa Elisa

lunes 25 de julio de 2022

L’acte serà el 27 de setembre i inclourà una taula d’experiències, actuacions musicals i la projecció d’un vídeo commemoratiu, entre altres activitats

Castelló, 20/07/2022.- Aquest 2022 el Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló compleix 40 anys. Per a celebrar aquesta intensa trajectòria, s’ha organitzat un acte el dimarts, 27 de setembre, en Villa Elisa (Benicàssim).

L’alcaldessa del municipi, Susana Marqués; la vicepresidenta de la Diputació, Patrícia Puerta, i la directora general de Persones Majors de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, María José Pérez, acompanyaran al president del COTS Castelló, Jaume Agost, en la inauguració de l’esdeveniment.

La jornada, amenitzada amb actuacions musicals, inclourà la ponència ‘La funció institucional i activitat del
Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana’, així com una taula d’experiències, amb l’objectiu d’intercanviar perspectives sobre el que han suposat, des de la visió personal i professional dels qui integren el COTS Castelló, aquestes quatre dècades d’activitat col·legial.

També es projectarà un vídeo commemoratiu d’aquest 40 aniversari.

Després de la clausura s’oferirà un brindis i un pica-pica per a les persones assistents. Durant la jornada podran visitar-se a més de manera lliure les instal·lacions de Villa Elisa, exponent del modernisme mediterrani.

“COTS Castelló arriba a aquest aniversari perquè és el resultat d’un treball en equip. Dels qui ho van impulsar, dels qui ho sustenten avui i dels qui continuaran donant-li vida en un futur. COTS Castelló és dels col·legiats i col·legiades i de l’equip de professionals externs que contribueix a la labor de l’organisme, així que ens encantaria que fóreu part, en primera línia, d’aquesta celebració”, ha assenyalat Jaume Agost.

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro