Saltar al contenido principal
Castelló

COTS Castelló fa balanç de la seua activitat i comparteix els reptes per al 2022 en l’Assemblea Anual Ordinària

jueves 3 de marzo de 2022 COTS Castelló

El Col·legi continua sumant i creixent i tanca l’exercici 2021 amb 425 professionals col·legiats, 40 més que l’any anterior

Castelló, 03/03/2022.- Aquest dimecres, 2 de març, el Col·legi de Treball Social de Castelló 2022 ha celebrat l’Assemblea Anual Ordinària. Un encontre per a compartir la memòria d’activitats del 2021, el pla de treball del COTS Castelló per al 2022 i per a donar la benvinguda a les noves col·legiades i col·legiats.

El Col·legi continua sumant i creixent, i en aquest moment són ja 425 les i els professionals col·legiats que li donen forma, 40 més que al tancament de l’exercici 2020.

Durant l’Assemblea s’ha informat també dels diferents convenis signats amb entitats i les accions formatives desenvolupades durant el 2021, entre les quals destaquen els cursos ‘Treball Social en Salut Mental Comunitària’ o de ‘Valoració de la Dependència’, així com les sessions per a analitzar el nou model autonòmic de Serveis Socials.

Encara en matèria formativa, la Junta de Govern del Col·legi ha presentat en la reunió el pla formatiu per al 2022.

La trobada d’aquest dijous ha fet balanç de la labor desenvolupada per les comissions del COTS Castelló: Sanitat, Serveis Socials, Peritatge i Mediació, i dels grups de treball constituïts en matèria d’educació i emergències.

jueves 3 de marzo de 2022

COTS Castelló fa balanç de la seua activitat i comparteix els reptes per al 2022 en l’Assemblea Anual Ordinària

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro