Saltar al contenido principal
Castelló

Els col·legis de Treball Social de la Comunitat organitzen una formació per a analitzar la figura de l'assistent personal infantil

martes 25 de octubre de 2022

El webinar se celebrarà el 16 de novembre i és gratuït per a les i els professionals col·legiats i precol·legiats

La matrícula per a participar obri el 25 d’octubre

Castelló, 20/10/2022.- ‘El nou recurs de l’assistent personal infantil: què és, què no és i per a què és adequada’. Aquest és el títol del webinar organitzat pels tres col·legis oficials de Treball Social de Comunitat Valenciana.

Una jornada formativa que tindrà lloc en format en línia el dimecres 16 de novembre de 2022 de 17.00 a 19.00 hores, i que té com a objectiu aclarir dubtes sobre les funcions i l’accés a aquest recurs social contemplat en el Decret 62/2017 de 19 de maig de la Generalitat, que estableix el procediment per a reconéixer el grau de dependència a les persones i l’accés al sistema públic de serveis i prestacions econòmiques.

La figura de l’assistència personal té com a finalitat la promoció de l’autonomia de les persones amb diversitat funcional en situació de dependència en qualsevol dels seus graus 3, 2 o 1, amb l’objectiu de facilitar-los l’accés a l’educació o al treball i la seua inclusió i participació social en els termes previstos en la Convenció de Nacions Unides de Drets de les Persones amb Discapacitat.

La sessió formativa del pròxim 16 de novembre se centrarà en la Persona d’Assistència Terapèutica Infantil (PATI), un dels dos tipus d’assistència personal existents en funció de l’edat, en aquest cas dirigida a menors de 18 anys.

La matrícula del curs s’obrirà el pròxim 25 d’octubre. La sessió, dirigida a col·legiats i col·legiades (així com a precol·legiats/as) dels tres col·legis de Castelló, València i Alacant, és gratuïta.

La inscripció pot formalitzar-se a través de aquest enllaç

El webinar comptarà amb la participació de Rosa Molero, directora general d’Infància i Adolescència de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Aquesta activitat s’emmarca en la commemoració del Dia dels Drets de la Infància i l’Adolescència, en el qual participa la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro