Saltar al contenido principal
Castelló

Castelló será seu el 21 de novembre de la II Jornada Autonòmica de Serveis Socials del País Valencià

viernes 15 de septiembre de 2017 COTSCS

Aquest divendres s’obre el termini d’inscripció, amb preu reduït per a col·legiades i col·legiats de les tres províncies

Castelló, 15/09/2017.-Estimades companyes i companys, Dimarts 21 de novembre de 2017, i a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques de la Universitat Jaume I de Castelló (UJI), celebrarem la II Jornada Autonòmica de Serveis Socials del País Valencià. Una jornada de la qual volem que formeu part i que arriba en un moment de profund canvi en els Serveis Socials, amb el nou model que la Generalitat Valenciana està impulsant i duent a terme amb la col·laboració dels ajuntaments i del col·lectiu de professionals del Treball Social. Per això, el lema triat per a aquesta segona edició serà ‘Desenvolupant el Nou Model de Serveis Socials’, ja que ens interessa saber què s’està fent, quins passos s’han donat i com, i poder participar en la seua construcció.

A més de les ponències per abordar, entre altres qüestions, els reptes del Treball Social en el marc d’aquest nou model autonòmic –que impartirà María José Aguilar, catedràtica de Treball Social i Serveis Socials de la Universidad de Castilla La Mancha- o les propostes normatives i el futur del nou model, a càrrec del delegat del Consell per al Model Social Valencià, Xavier Uceda, la jornada acollirà l’acte de lliurament del III Premi TS Impulsa. Consulta el programa.

Us informem a més que la cita, que es durà a terme des de les 9.00 fins a les 18.30 hores i de la qual ja està obert el termini d’inscripció, ha estat declarada d’interès social per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

El Col·legi de Treball Social de Castelló (COTS) es converteix aquest any en l’amfitrió de la jornada, organitzada al costat dels seus homòlegs d’Alacant i València i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, als quals s’ha sumat l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local de la UJI. A més compta amb l’Ajuntament de Castelló com a col·laborador.
La Junta del COTS ha treballat en els últims mesos en l’organització d’aquesta sessió, que esperem que siga del vostre interès i que puga, gràcies a la vostra participació i aportacions, repetir l’èxit de la seua primera edició celebrada a València i de la qual va sorgir el compromís que Castelló prengués el relleu en 2017. 

Us adjuntem el programa complet i us recordem que podeu formalitzar ja la inscripció a través del següent enllaç. Els preus per assistència, i que inclouen el café i el dinar, són 25 euros per a col·legiades i col·legiats; 35 euros per no col·legiats i col·legiades; i 10 euros per l’estudiantat degudament acreditat.

Ens veiem el 21 de novembre!

Jaume Agost
President del COTS Castelló

Notícia completa (pdf)

viernes 15 de septiembre de 2017

Castelló será seu el 21 de novembre de la II Jornada Autonòmica de Serveis Socials del País Valencià

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro