Saltar al contenido principal
VALENCIA
ContactaMapa Web
ver más breves

  AVIS

  lunes 16 de octubre de 2017

  TOTA LA INFORMACIÓ DEL COL·LEGI OFICIAL DE TREBALL SOCIAL DE VALÈNCIA EN LA NOVAGINA WEB DEL COTSV

  ver más
  Els Col·legis Oficials de Treball Social de la Comunitat es reuneixen amb el Delegat del Consell per al Nou Model Social Valencià

  Els Col·legis Oficials de Treball Social de la Comunitat es reuneixen amb el Delegat del Consell per al Nou Model Social Valencià

  miércoles 14 de junio de 2017

  Ahir vam reunir-nos amb el Delegat del Consell per al Nou Model, Xavier Uceda. Entre d’altres, parlar del repte que aquest nou model ens planteja i la necessitat d’estretar les nostres vies de col·laboració per a dotar més i millor formació a les persones que treballen al sistema de Serveis Socials

  ver más

  Aprovada la resolució 969/IX

  miércoles 14 de junio de 2017 cotsv

  Ja ha estat aprovada la resolució 969/IX, sobre la incorporació dels treballadors i les treballadores socials al sistema sanitari i a la salut pública, que s’aprovà en comissió el passat 2 de maig.

  Descarregar resolució

  ver más

  EL NOU DECRET DEL PROCEDIMENT PER A RECONÈIXER EL GRAU DE DEPENDÈNCIA FACILITA I APROPA LA TRAMITACIÓ A LA CIUTADANIA

  martes 13 de junio de 2017 cotsv

  ● El Col·legi Oficial de Treball Social valora positivament el decret publicat aquest dimarts al DOGV, perquè recull la seua reivindicació d’integració de l’atenció a la dependència en els serveis socials generals.
  ● L’entitat augura una agilització en els procediments de valoració de la dependència i una millora en l’atenció al ciutadà, amb l’aticulació d’un servei públic que ofereix una atenció integral i elimina duplicitats.

  València, 15 de juny del 2017. Aquest dimarts s’ha publicat al DOGV el nou decret pel qual s’estableix el procediment per a reconèixer el grau de dependència i l’accés al sistema públic de serveis i prestacions econòmiques. Aquesta nova normativa estableix, entre altres coses, que els informes socials que s’emeten en el procediment del reconeixement de grau de dependència hagen d’estar emesos per un professional del treball social col·legiat.

  Segons fonts de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, aquest nou sistema de valoracions permetrà passar de 17 professionals valoradors a més de 400 professionals en l’àmbit municipal dels Serveis Socials. També des dels serveis sanitaris de la xarxa pública assistencial es valoraran els casos relatius a persones amb trastorn mental greu, altres patologies relacionades amb la salut mental i persones hospitalitzades en hospitals de llarga i mitja estada.

  Des del Col·legi Oficial de Treball Social de València, han manifestat que «aquesta és la primera vegada que es regula que el professional de referència en aquest àmbit és el treballador o treballadora social, i valorem per tant el text de manera molt positiva, creiem que suposarà un avanç per a les i els professionals del Treball Social».

  A més de regular la xarxa pública de valoracions, que implica els Serveis Socials generals municipals, les residències, els hospitals de mitja i llarga estada i les presons, el decret regula per primera vegada el procediment de revisió del grau de dependència i el trasllat entre comunitats autònomes, i estableix nous procediments que acurtaran els terminis de les resolucions i una nova regulació de les incompatibilitats entre serveis i prestacions.

  Per a l’entitat que agrupa les i els professionals del Treball Social de València, la nova normativa «agilitzarà els procediments de valoració de la dependència, facilitarà el treball al nostre col·lectiu professional i millorarà l’atenció a les persones», al considerar l’atenció a la situació de dependència com un dret subjectiu garantit i reconegut pel sistema de serveis socials. “Tenim un gran repte professional en el nostre futur immediat, de manera que continuarem lluitant per la formació permanent i demanant a l’Administració Pública que regule la situació laboral i les retribucions dels nostres col·legiats i col·legiades”.

  Pots descarregar-t’ho aci

  Nota de premsa publicada en “La Vanguardia”, consultar-la

  ver más
  EL COL·LEGI OFICIAL DE TREBALL SOCIAL DE VALÈNCIA PARTICIPA EN EL CONGRÈS EUROPEU DE TREBALL SOCIAL

  EL COL·LEGI OFICIAL DE TREBALL SOCIAL DE VALÈNCIA PARTICIPA EN EL CONGRÈS EUROPEU DE TREBALL SOCIAL

  miércoles 31 de mayo de 2017 cotsv

  La delegació del IFSWe2017. Hi participa la presidenta de la IFSW Europe i del Consell General del Treball Social Ana Isabel Lima Fernandez, i també els nostres col·legiats Rubén i Gloria. Grans portaveus de la nostra campanya #dignitatijustícia.

  ver más

  Els Treballadors Socials defenen un model integral d'atenció a menors

  martes 23 de mayo de 2017 cotsv

  Els Col·legis Oficials de Treball Social de València, Alacant i Castelló han expressat la necessitat d’un canvi cap a un model d’atenció integral en quan a l’atenció i protecció de menors en els centres de la Comunitat Valenciana.

  Aquestes reflexions sobre el nou model d’atenció a menors han sigut publicades en premsa, pots llegir-les en els següents enllaços

  La Vanguardia

  La Plana al Día

  ver más
  UN DIA TRIST PER A LA PROFESSIÓ, ENS HA DEIXAT LA COMPANYA AMPARO MORENO

  UN DIA TRIST PER A LA PROFESSIÓ, ENS HA DEIXAT LA COMPANYA AMPARO MORENO

  martes 23 de mayo de 2017 cotsv

  *Informació: Missa per Amparo Moreno, el 9 de juny a les 20h en l’Esglèsia dels Àngles del Cabanyal. *

  Nota de premsa

  Hui hem de compartir una dolenta notícia.

  Aquest mati ha faltat la nostra companya Amparo Moreno. Professional compromesa en la nostra professió, en la seua feina i en els moviments socials. Activa, imparable i actualment, des de la seua situació de jubilada, ha treballat amb molta il·lusió pel canvi del Nou Model Social Valencià.

  Sentirem la teua absència, però sempre et recordarem amb un somriure encara que avui aquest somriure siga molt trist.

  El vetlatori serà des d’avui a les 16:00h en el Tanatori de Benigànim i demà a les 11:00h es celebrarà el soterrament en l’esglèsia de Sant Miquel de Benigànim.

  ver más
  Reunió amb la Regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives i Inserció Socio-Laboral

  Reunió amb la Regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives i Inserció Socio-Laboral

  miércoles 17 de mayo de 2017

  Ahir la nostra Presidenta acompanyada per una una companya de la Comissió de Gènere del Col·legi es van reunir amb Isabel Lozano Lázaro, Regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives i Inserció Socio-Laboral, iniciant un diàleg des de la relació de la nostra professió amb la seua Regidoria, constant-li el que fa la nostra Comissió d’Igualtat i oferint-nos per col·laborar en tot allò que necessitin.

  ver más