Saltar al contenido principal
Castelló

Premios-TS-Impulsa

VI Edició dels Premis TS IMPULSA "AMPARO MORENO" 2021

 

Premi al Millor Mèrit Professional dels/les Treballadors/es Socials al seu Àmbit d'Intervenció

 

Els Col·legis Professionals de Treball Social de Castelló, València i Alacant convoquen la sisena edició del Premi TS Impulsa ‘Amparo Moreno’ 2022. Un guardó que té com a repte posar en valor el paper del Treball Social i la relació de la professió amb la ciutadania, la seua realitat i els seus drets, així com fomentar la creació de projectes socials i la investigació entre les i els col·legiats de les tres províncies de la Comunitat Valenciana. 

El premi, amb una dotació econòmica de 2.000 euros, es divideix en tres categories: ‘Investigació/Intervenció en Treball Social’, ‘Compromís Social’ i ‘Reconeixement de Bones Pràctiques Professionals’. 

Va dirigit a les i els treballadors socials i els seus equips que hagen posat en marxa iniciatives d'utilització equilibrada de recursos, amb un enfocament innovador i de qualitat, per a millorar l'atenció professional que es presten als diferents col·lectius dins de l'àmbit d'aplicació de l'acció social. 

El termini de presentació dels treballs s'obri aquest divendres, 1 d'abril, i es prolongarà fins al 3 de juny de 2022 (ambdós inclosos).

 

La decisió del jurat es comunicarà als premiats en la primera setmana d'octubre, fent-se públic durant la celebració de les Jornades Autonòmiques anuals, on es farà lliurament del premi. 

 

Consulta les bases ací

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro