Saltar al contenido principal
Castelló
ContactaMapa Web

Ǘltima actualización: 1 de abril de 2022

VI Edició dels Premis TS IMPULSA "AMPARO MORENO" 2021

 

Premi al Millor Mèrit Professional dels/les Treballadors/es Socials al seu Àmbit d'Intervenció

 

Els Col·legis Professionals de Treball Social de Castelló, València i Alacant convoquen la sisena edició del Premi TS Impulsa ‘Amparo Moreno’ 2022. Un guardó que té com a repte posar en valor el paper del Treball Social i la relació de la professió amb la ciutadania, la seua realitat i els seus drets, així com fomentar la creació de projectes socials i la investigació entre les i els col·legiats de les tres províncies de la Comunitat Valenciana. 

El premi, amb una dotació econòmica de 2.000 euros, es divideix en tres categories: ‘Investigació/Intervenció en Treball Social’, ‘Compromís Social’ i ‘Reconeixement de Bones Pràctiques Professionals’. 

Va dirigit a les i els treballadors socials i els seus equips que hagen posat en marxa iniciatives d'utilització equilibrada de recursos, amb un enfocament innovador i de qualitat, per a millorar l'atenció professional que es presten als diferents col·lectius dins de l'àmbit d'aplicació de l'acció social. 

El termini de presentació dels treballs s'obri aquest divendres, 1 d'abril, i es prolongarà fins al 3 de juny de 2022 (ambdós inclosos).

 

La decisió del jurat es comunicarà als premiats en la primera setmana d'octubre, fent-se públic durant la celebració de les Jornades Autonòmiques anuals, on es farà lliurament del premi. 

 

Consulta les bases ací