Saltar al contenido principal
Castelló

Jornades Autonòmiques Inici

Els Col·legis Oficials de Treball Social del País Valencià, juntament amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, organitzem de forma anual les Jornades Autonòmiques de Serveis Socials del País Valencià.

Estem vivint un moment clau en la transformació del Sistema de Serveis Socials, implementant i desenvolupant el Nou Model de Serveis Socials impulsat per la Generalitat Valenciana, fent us de les seves competències de planificació i ordenació del sistema.

L’èxit de la I Jornada ens va abocar a un acord entre els tres Col·legis Oficials de Treball Social del País Valencià, per fer aquesta Jornada cada any, i que la faríem en diferents ciutats del País Valencià, procurant fer-la cada any en una província diferent, en benefici de la vertebració territorial.

És voluntat dels tres Col·legis continuar profunditzant en l’anàlisi del Nou Model de Serveis Socials, per la qual cosa, ja que la I Jornada es va celebrar sota el títol Un Nou Model de Serveis Socials de la Comunitat Valenciana,  el títol de la II Jornada va ser Desenvolupant el Nou Model de Serveis Socials, de forma que donava continuïtat a l’anterior Jornada. L'any 2018 es va decidir posar en rellevància el paper del professional del Treball Social en el sistema dels Serveis Socials, i la jornada es va anomenar el/la treballador/a social en Serveis Socials, professional de referència.

Aquestes jornades estan organitzades per:

  • Generalitat Valenciana. Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives
  • Col·legi Oficial de Treball social d’Alacant
  • Col·legi Oficial de Treball social de Castelló
  • Col·legi Oficial de Treball social de València

 

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro