Saltar al contenido principal
Castelló

Colegiad@s - Servicios - Consultoria Jurídica

SERVEI DE CONSULTORIA JURÍDICA

El COTS Castelló ofereix a les col·legiades i col·legiats un servei de consultoria Jurídica que comprèn els àmbits relacionats amb l'activitat professional.

La primera consulta serà gratuïta i tindrà un caràcter informatiu. Si es requerix d'intervenció en procediments judicials, el cost correrà a compte de la persona interessada.

Com pots accedir al servei? Envia un mail a la següent adreça de correu electrònic: castello@cgtrabajosocial.es explicant el motiu de la consulta i adjunta la documentació que consideres oportuna

 

SERVEI D'ASSESSORAMENT DEONTOLÒGIC

El Consell General de Treball Social, a través de la Comissió Deontològica, posa a disposició de les persones col·legiades, de les Juntes de govern dels Col·legis Professionals i dels organismes i institucions públiques i privades, un servici d'assessorament en matèria d'ètica i deontologia professional.

Com pots accedir al servici?

Envia un mail a la següent adreça de correu electrònic: castello@cgtrabajosocial.es explicant el motiu de la consulta i adjunta el document degudament firmat . Nosaltres ens posarem en contacte amb el Consell i traslladarem la consulta.

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro