Saltar al contenido principal
Castelló

Día Mundial del Trebajo Social-2021

El passat dilluns 15 de març del 2021 el COTS Castelló va celebrar el DIA MUNDIAL DEL TREBALL SOCIAL, encara que el dia oficial sempre és el tercer dimarts del mes de març.

Sota el lema "UBUNTU: JO SÓC, PERQUÈ NOSALTRES SOM", el COTS va convidar a Mª Patrocinio las Heras, una professional de referència a la nostra professió per a que ens abordara els desafiaments i reptes als quals està sotmés el sistema de Serveis Socials arran de la pandèmia per la COVID-19. A banda, des del COTS li otorgarem el II Premi Provincial de Treball Social (que s'havera hagut d'entregar al 2020), ja que la Junta ha decidit homenatjar-la per la seua trajectòria professional i el gran treball que, durant anys, ha realitzat per a impulsar la nostra professió.

Podeu visualitzar el moment de l'entrega de l'obsequi en aquest enllaç.

D'una altra banda, el III Premi Provincial de Treball Social va ser atorgat a totes les col·legiades de la província de Castelló per la seua labor permanent durant la pandèmia i per tot l'esforç que han realitzat. Podeu visualitzar el vídeo de l'homenatge en aquest enllaç.

 

En aquest enllaç accedireu a la nota de premsa que es va escriure sobre la Celebració del Dia Mundial del Treball Social 2021.

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro