Saltar al contenido principal
Castelló

Jornades Autonòmiques SS.SS 2016

I JORNADA AUTONÒMICA DE SERVEIS SOCIALS DEL PAÍS VALENCIÀ

UN NOU MODEL DE SERVEIS SOCIALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA

 

La I Jornada Autonòmica de Serveis Socials de la Comunitat Valenciana es va celebrar a el passat  novembre de 2016 a l'Auditori Botànic (València).

Sota el títol “Un Nou Model de Serveis Socials de la Comunitat Valenciana”, en la jornada es va fer un anàlisi de la proposta per un Nou Model Valencià de Serveis Socials, exposat pel Sr. Francesc Xavier Uceda Maza, Delegat del Consell per al Nou Model Social  Valencià. També va participar el Sr. Manuel Aguilar Hendrickson, professor i investigador del Departament de Treball social i Serveis Socials de la Universitat de Barcelona, profunditzant en què és un Model de Serveis Socials, entre altres ponents. A banda, també vàrem comptar amb la participació d’Autoritats representants de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i la Universitat de València.

Va ser una jornada amb una alta participació per part dels treballadors i treballadores socials i altres professionals del sector, al voltant de 250 persones. L’aforament es va completar i vàrem rebre moltes més sol·licituds d’inscripció que varen quedar en llista d’espera.

Per altra banda cal destacar la repercussió que va tindre en els mitjans de comunicació, ja que considerem que els Serveis Socials són un dels pilars de l’Estat de Benestar que mereix aquesta  societat, i per tant son d’ interès pel conjunt de la ciutadania.

Podeu llegir el manifest ACÍ

 

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro