Saltar al contenido principal
Castelló
ContactaMapa Web

Aquests convenis que vos presentem a continuació, estan signats pel COTS Castelló i suposen unes avantatges i/o descomptes en els productes o serveis que ofereixen les diverses empreses i/o entitats:

CLUB TREBALL SOCIAL: Gràcies a l'acord signat entre el Consell General del Treball Social i l'Asseguradora Brokers88, els i les treballadores socials col·legiades podran acollir-se als descomptes i ventatges del Club Affinity.
S'ha generat un espai específic Club del Trabajo Social, i les persones col·legiades que es registren podran accedir a una gama de productes i serveis amb descontes interessants (productes d'oci, ofertes de viatges, descomptes en moda, alimentació, tecnologia, etc.).

 

GAES ÁREA SOCIAL- GRUPO AMPLIFON: S'ofereix descompte del 35% per a treballadors/es dels col·legis, les persones col·legiades, o els seus familiars. Podeu dispondre de la NOVA fulla de derivació per als i les usuàries i també dels serveis de l'obra social. S'adjunten les direccions.

 

UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA (UOC): Gràcies a l'acord signat entre COTSCS i la UOC, els professionals es poden beneficiar de grans descomptes per a continuar-se formant professionalment. Més informació.

 

MEDITERRÁNEA GRUPO. Més informació.