Saltar al contenido principal
Castelló
ContactaMapa Web

El Consell ofereix a tots els Col·legis i col·legiats/des la possibilitat de tindre un compte de correu electrònic professional (usuario@cgtrabajosocial.es), oferint en l'actualitat el complet servei que subministra Google (Google Apps) així com una sèrie d'eines integrades en aquest:

  • Gmail - correu electrònic per a professionals de 8 GB d'emmagatzematge, amb menys spams i un 99,9% de temps d'activitat i seguretat millorada.
  • Google Calendar - gestió d'esdeveniments, horaris, calendaris compartits en línia i sincronització.
  • Google Docs - gestió de documents, editor de continguts, fulls de càlcul, presentacions i formularis. Col·laboració en temps real amb altres usuaris.
  • Google Sites - pàgines web per a intranets, grups de treball, presentacions públiques, etc. Canal de vídeos propis.
  • Google Talk - missatgeria instantània integrada per a poder comunicar-se en temps real amb altres usuaris.

 

El procediment necessari per fer efectiu aquest servei és a través del Col·legi:

  • Els i les col·legiats/des interessats/des hauran d'emplenar l'imprès de sol·licitud corresponent.
  • Una vegada emplenat haurà de remetre'l al seu Col·legi Professional perquè siga visat. El Col·legi serà l'encarregat de remetre l'imprés de sol·licitud al Consell General.
  • Una vegada rebut l'imprès en el Consell es processarà la informació i es procedirà a donar d'alta el compte de correu electrònic (un compte per col·legiat). Els/les col·legiats/des rebran una carta en el seu domicili (en un termini no major de 15 dies a partir de la data d'entrada de la sol·licitud en el Consell) amb les dades necessàries perquè es puguen configurar el compte de correu electrònic professional.

 

Ací pots descarregar la sol·licitud per a *sol·licitar el teu compte de correu electrònic professional. Una vegada emplenada ens la pots fer arribar a través del correu electrònic: castellon@cgtrabajosocial.es

Sol·licitud (.pdf)

Sol·licitud (.doc)