Saltar al contenido principal
Castelló

El Colegio - Información Institucional - Saluda

Benvolgut / Benvolguda companya,


El treball social ha de ser una força dinamitzadora d’aquesta societat, que intervé i es mostre reivindicativa i lluitadora.

Des del Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló volem tenir una presència important en la província, i que tots aquells àmbits on estiga present el treball social estiga en l’agenda no sols del món de la política, sinó dels mitjans de comunicació i del món professional.

Com a President del Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló estic a la teua disposició i vull per animar-te a sumar-te en aquest projecte il·lusionant i emprenedor.

Aquesta Junta ha començat amb il·lusió i compromís una nova etapa en la trajectòria del Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló, la qual no es pot realitzar sense la participació de tots i totes les col·legiades.

El nostre compromís com a Col·legi Oficial és lluitar pel benestar de totes les persones i la defensa de la nostra professió.

Amb les nostres actuacions de govern i treball en equip, i la participació activa, volem aconseguir el reconeixement social de la nostra professió, així com fer més proper el Col·legi i donar resposta a les necessitats de tots i totes les treballadores socials en aquest món canviant.

Vos animem a aprofitar l'espai que la Web ens ofereix pel que fa a informar, comunicar i apropar. Qualsevol proposta de millora que tingues no dubtes en fer-nos-la arribar, així com qualsevol altra inquietud o suggeriment que consideres oportú.

Rep una molt cordial salutació,Jaume Agost Felip

President

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro