Saltar al contenido principal
Castelló
ContactaMapa Web

Ǘltima actualización: 4 de junio de 2018

Benvolgut / Benvolguda companya,


El treball social ha de ser una força dinamitzadora d’aquesta societat, que intervé i es mostre reivindicativa i lluitadora.

Des del Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló volem tenir una presència important en la província, i que tots aquells àmbits on estiga present el treball social estiga en l’agenda no sols del món de la política, sinó dels mitjans de comunicació i del món professional.

Com a President del Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló estic a la teua disposició i vull per animar-te a sumar-te en aquest projecte il·lusionant i emprenedor.

Aquesta Junta ha començat amb il·lusió i compromís una nova etapa en la trajectòria del Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló, la qual no es pot realitzar sense la participació de tots i totes les col·legiades.

El nostre compromís com a Col·legi Oficial és lluitar pel benestar de totes les persones i la defensa de la nostra professió.

Amb les nostres actuacions de govern i treball en equip, i la participació activa, volem aconseguir el reconeixement social de la nostra professió, així com fer més proper el Col·legi i donar resposta a les necessitats de tots i totes les treballadores socials en aquest món canviant.

Vos animem a aprofitar l'espai que la Web ens ofereix pel que fa a informar, comunicar i apropar. Qualsevol proposta de millora que tingues no dubtes en fer-nos-la arribar, així com qualsevol altra inquietud o suggeriment que consideres oportú.

Rep una molt cordial salutació,Jaume Agost Felip

President