Saltar al contenido principal
Castelló

Xerrada en línia "EL NOU RECURS DE L'ASSISTENT PERSONAL INFANTIL: QUÈ ÉS, QUÈ NO ÉS I PER A QUÈ ÉS ADEQUADA"

Lugar
online online Castellón España
Modalidad
Online

El formulari d’inscripció s’obrirà el dia 5 de setembre a les 17h. El podràs trobar al final de la pàgina.

Format: en línia
Data: 19 de setembre de 2023
Hora: de 17 a 19h
Idioma: castellà
Nº places: 100
Termini d’inscripció: fins esgotar les places disponibles.
Dirigit a: Professionals del sistema públic valencià de serveis socials

Objectius: Donar a conéixer la figura de l’assistència personal infantil ( PATI) i resoldre dubtes sobre el que és i no és el recurs de l’assistència personal infantil.

Continguts:
La figura de l’assistència personal té com a finalitat la promoció de l’autonomia de les persones amb diversitat funcional en situació de dependència en qualsevol dels seus graus 3, 2 o 1, amb l’objectiu de facilitar-los l’accés a l’educació o al treball i la seua inclusió i participació social en els termes previstos en la Convenció de Nacions Unides de Drets de les Persones amb Discapacitat.
TEACAST és a més una entitat acreditada per la Conselleria per a prestar el servei d’Assistència Personal Terapèutica Infantil (PATI), del qual és pionera. Es tracta d’una figura dirigida a l’acompanyament i suport de les persones amb autisme, principalment xiquets i xiquetes i joves, en els àmbits educatiu i social, i que suposa un pas gegant per a la seua inclusió, i un avanç per a aconseguir la igualtat en drets i oportunitats.

Ponent: Yolanda Arnau, (TEACAST) ha participat en diferents estudis relacionats amb el diagnòstic de l’autisme i sobre la importància del moviment o el joc en xiquets i xiquetes amb autisme. Ha sigut ponent en jornades a Espanya i Iberoamèrica sobre la inclusió de la població infantil amb autisme (Castelló 2018, Lima 2018, Castelló 2019) i en el Congrés Internacional de Música (Castelló 2020). A més, ha organitzat activitats de conscienciació i difusió sobre l’autisme (I Jornades Artístiques TEA&art) i és coproductora al costat de Juan B. Vius del projecte musical TEA&rock, el primer disc de rock en valencià cantat per xiquets amb autisme.

Activitat gratuïta. Finançada per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives

Xerrada organitzada pel Col·legi Oficial de Treball Social de València i pel Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló.

Formulari d’inscripció

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro