Saltar al contenido principal
Castelló

Castelló reconeix a les i els professionals del Treball Social per la seua labor durant la pandèmia en l'acte homenatge a les víctimes de la Covid

lunes 13 de septiembre de 2021 COTSCS

La cita, la més destacada dels actes en commemoració del 770 Aniversari de la Ciutat, reuneix en la plaça Major a representants dels col·lectius homenatjats

Castelló, 13/09/2021.- Aquest ha sigut un cap de setmana de bones notícies. Des del COTS Castelló donem l’enhorabona als i les treballadores socials de Castelló perque la seua implicació, sempre però sobre tot durant la crisi sociosanitària, té el premi merescut.

El divendres vam rebre aquest recolzament de l’Ajuntament de Castelló ( que va recollir el president del Col·legi, Jaume Agost ) a l’acte institucional en memòria de les víctimes de la Covid-19 i en reconeixement als treballors i treballadores dels serveis essencials durant la pandèmia.

Una cita, la més destacada dels actes en commemoració del 770 Aniversari de la Ciutat, que va reunir en la plaça Major a representants dels col·lectius homenatjats; del sector sanitari, de les forces i cossos de seguretat, d’emergències, del sector de neteja, de residències de majors, de comerç local, d’oenegés i associacions, i de mitjans de comunicació.

L’acte va començar amb un minut de silenci en record a les víctimes i amb el testimoni d’un afectat pel coronavirus, Eladio Collado, i de la filla d’un mort per la Covid-19, Sara Nácher. Després de les seues paraules, l’alcaldessa, Amparo Marco, i els portaveus dels grups municipals, van pujar a l’escenari per a iniciar el reconeixement als sectors, durant el qual es van entregar més de 50 mètopes amb la següent llegenda: A totes els persones treballadores dels serveis essencials de Castelló. La ciutat és sent orgullosa de la vostra dedicació i esforç. Gràcies pel vostre treball durant la pandèmia.

L’alcaldessa va tancar l’acte institucional amb la lectura del manifest consensuat per tots els grups municipals. Un text d’agraïment a la ciutadania “per la seua solidaritat, implicació i responsabilitat durant la pandèmia de la covid-19 a Castelló. Hem demostrat capacitat de resiliència i hem sabut resistir davant una amenaça inesperada”. I dirigit també “a tots els col·lectius essencials que han sigut decisius i mereixen el reconeixement permanent pel seu lliurament i dedicació a la societat; i a tots els sectors que han treballat de manera admirable per a donar normalitat a una situació que desgraciadament no ha sigut normal, com és el cas dels funcionaris al servei de les administracions públiques, a les oenegés, atenció sanitària a animals, treballadors i treballadores socials, professionals del sector de la neteja, transportistes i treballadors de repartiment, distribuïdors d’alimentació, tècnics de subministraments, treballadors de la indústria, comerç, hostaleria, docents, administració de justícia, mitjans de comunicació i totes les activitats que han prestat serveis que hagen sigut considerats essencials en aquest període de temps”.

“Hem donat el millor de nosaltres mateixes i nosaltres mateixos, i hem de continuar avançant per aqueix camí de la solidaritat. Construir una societat més justa, més inclusiva i més sostenible és a la nostra mà, en la de totes i tots. Ens necessitem junts, compromesos i preparats per als nous desafiaments d’aquest món de llibertats i fronteres obertes”, va concloure l’alcaldessa.

Notícia Periòdic Mediterráneo part I
Notícia Periòdic Mediterráneo part II

lunes 13 de septiembre de 2021

Castelló reconeix a les i els professionals del Treball Social per la seua labor durant la pandèmia en l'acte homenatge a les víctimes de la Covid

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro