Saltar al contenido principal
Castelló

Celebració del Dia Mundial del Treball Social 2017

lunes 6 de marzo de 2017 COTSCS

Ens disposem a celebrar el 15 de març el Dia Mundial del Treball Social fent una Jornada de reflexió entorn dels temes que ens preocupen.

El Dia Mundial del Treball Social enguany és el 21 de març, però des del Col·legi de Treball Soical de Castelló ens disposem a celebrar aquesta data el 15 de març amb l’organització d’una jornada entorn a la reflexió dels temes que ens preocupen.

Ja és el 5é any consecutiu que celebrem el Dia Mundial del Treball Social a Castelló, pel que és un bon moment per la reflexió, el debat i escoltar noves propostes.

En aquesta ocasió comptarem amb la participació d’una col·legiada molt rellevant, Carmen Fenollosa, Directora Territorial de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

En els últims temps estem assistint a canvis molt importants en les polítiques de Serveis Socials. Els temps de canvis son temps de creixement i d’oportunitats, temps en els que la nostra veu és tan important com escoltar als altres per entre tots i totes aconseguir un model millor de Serveis Socials i que dignifique la nostra professió.

Per acabar celebrarem aquest dia el 35 aniversari del Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló.

Esteu convocades i convocats

Més informació i inscripcions

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro