Saltar al contenido principal
Castelló
ContactaMapa Web

Comunicat del Col·legi de Treball Social de Castelló davant la situació del COVID-19

viernes 13 de marzo de 2020 COTSCS

COTSCS apropa a les i els treballadors socials recomanacions per a evitar la propagació del coronavirus

Castelló, 13 de març de 2020. El Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló, davant les recomanacions sanitàries per evitar la propagació del COVID-19, com a prevenció i en un acte de responsabilitat ha decidit:

1.- Ajornar la celebracio del Dia Mundial del Treball Social previst el passat dimecres 11 de març al Menador Espai Cultural de Castelló.

2.- Posposar totes les accions formatives i grups de treball que s’anaven a desenvolupar de forma presencial des del dia d’avui i fins a mitjans d’abril. Aquesta data serà revisable en funció de l’evolució de les circumstàncies. Això afecta en concret als grups de formació d’oposicions de sanitat, d’oposicions de funció pública i del curs de valoración de la dependència.

3.- Recomanar a les i els treballadors socials col·legiats diferents mesures d’acció i informació a la ciutadania, seguint el document elaborat pel Consell General de l’Treball Social que es pot consultar en el següent enllaç
4.- Finalment, es prega no acudir a la seu de Col·legi en la mesura del possible, realitzant les gestions de forma telemàtica (castellon@cgtrabajosocial.es) i també telefònica (964 26 12 15).

Gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració.

Atentament,
JUNTA DE GOVERN DEL COTSCS

Comentarios

Aún no hay comentarios