Saltar al contenido principal
Castelló

COTS Castelló celebra la seua Assemblea General Ordinària per a fer balanç de 2020 i planificar nous reptes

viernes 26 de febrero de 2021 COTSCS

El col·legi tanca l’exercici amb 18 noves altes i suma ja 385 col·legiats i col·legiades. L’organisme planifica 12 noves accions formatives per a 2021

Castelló, 26/02/2021.- De manera virtual per l’actual context sociosanitari, el Col·legi Oficial de Treball Social ha celebrat aquesta setmana la seua Assemblea General Ordinària de 2020. Una trobada que ha servit per a aprovar la Memòria d’Activitat i el balanç econòmic de l’exercici anterior i que ha donat llum verda també al Reglament de Règim Intern per a regular el funcionament del col·legi: des de la seua missió a l’àmbit territorial en el qual circumscriu la seua actuació o la composició dels òrgans de govern.

És a més la primera Assemblea que es duu a terme amb la nova Junta, presidida per Jaume Agost fins a 2024. Un equip que suma en la vicepresidència a Pilar Busquets, en la secretaria a María Isabel Piera i a Cristina Calvo en la Tresoreria. María José Pérez, Cruz Javier González, Roser Boix, Susana Agost i Martí Pomer són els nous vocals.

L’Assemblea ha presentat també a les col·legiades i col·legiats el Pla de Treball per a 2021, en el qual figura una aposta clara per la formació, amb 12 noves accions que abordaran temàtiques tan dispars com la valoració de dependència, salut mental, elaboració de l’informe psicosocial, ètica, serveis socials i atenció primària i peritatge social, entre altres. Amb la nova remesa de cursos i webinars, el col·legi reforça la seua oferta formativa, que ha arribat fins a les 260 persones que han intervingut en els cursos organitzats durant 2020, entre els quals destaquen els d’oposició a la funció pública i sanitat.

Entre les dades presentades per la junta, destaca l’increment en la col·legiació registrat en 2020, amb 18 noves altes respecte a 2019, que eleven la plantilla de col·legiades i col·legiats fins als 385, molt lluny dels 37 que van impulsar l’activitat de COTS Castelló fa ja 34 anys.

El president del COTS Castelló, Jaume Agost, ha agraït la labor desenvolupada per les diferents comissions de treball del Col·legi, “que no han cessat en la seua activitat per millorar la nostra professió i per blindar un servei de qualitat a les i els professionals col·legiats malgrat el complex context sociosanitari que travessem”. “Continuarem creixent, treballant amb intensitat i sumant nous reptes en aquest 2021”, ha conclòs.

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro