Saltar al contenido principal
Castelló

COTS Castelló llança dos cursos de formació específica per a professionals del Treball Social sobre punts de trobada familiar i violència contra la infància

martes 12 de abril de 2022

Les dues sessions són gratuïtes i s’inclouen en la cinquena edició del pla formatiu impulsat per la Direcció General d’Infància i Adolescència

Castelló, 13/04/2022.- El Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló participa amb dos cursos propis i de formació específica, completament gratuïts, en la cinquena edició del pla formatiu impulsat per la Direcció General d’Infància i Adolescència dirigit a les i els professionals que presten els seus serveis en l’àmbit de la protecció dels xiquets, xiquetes i adolescents.

Es tracta, d’una banda, del curs ‘La figura professional del Treball Social en els Punts de Trobada Familiar’, de 30 hores lectives i que serà a càrrec de diplomada en Treball Social i en Mediació Familiar, Elvira Peris Alcayde. Organitzat per COTS Castelló, s’impartirà en diverses sessions des del 3 de maig al 14 de juny, en horari de 9.30 a 13.45 hores i per streaming (seguint la modalitat d’e-learning a través de la plataforma Webex de docència virtual). La sessió va dirigida a professionals del Treball Social.
Tota la informació del curs, així com els formularis d’inscripció, estan disponibles en el següent enllaç

D’altra banda, i amb el Col·legi de Treball Social de València, es posa en marxa el curs ‘Formació en matèria de violència contra la infància i estratègia valenciana d’infància i adolescència’. Impartit per Rodrigo Hernández, de l’ONG Save The Children, podrà cursar-se en modalitat presencial o en línia. Es realitzarà els dies 8 i 25 de maig, i 1, 8 i 15 de juny, amb una duració de 20 hores lectives.

Més informació, en el següent enllaç.

Dins de la formació específica dirigida a professionals del Treball Social figuren també els cursos , Transformar per a guanyar: aproximació a la construcció masculina des de la infància i l’adolescència per COTS València; i ‘Dret de família per a la intervenció social’, promogut per COTS Alacant.

El pla formatiu impulsat per la Direcció General d’Infància i Adolescència promou la formació a persones que atenen la infància, a través d’accions dirigides a professionals que presten els seus serveis en l’àmbit de la protecció dels xiquets, xiquetes i adolescents amb l’interés general d’aconseguir que estiguen familiaritzades i sensibilitzades amb les particularitats d’aquest sector de la població disposant, a més, d’estratègies adequades per a previndre la desprotecció i per a la promoció dels drets de la infància i adolescència.

Dins d’aquest pla formatiu, per a millorar la qualitat de l’atenció professional a xiquetes, xiquets i adolescents, la Direcció General d’Infància i Adolescència, en el marc del conveni de col·laboració amb el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat València, Col·legi Oficial de Treball Social de València, el Col·legi Oficial de Treball Social d’Alacant, el Col·legi de Treball Social de Castelló, el Col·legi Oficial d’Educadors i Educadores Socials de la Comunitat Valenciana, el Col·legi de Pedagogs i Psicopedagogs de la Comunitat Valenciana i l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València, convoca diferents cursos de formació per a professionals de l’àmbit de la Infància i Adolescència. Tots els cursos són gratuïts i estan acreditats per la Direcció General d’Infància i Adolescència.

Enguany es torna a realitzar de nou el programa formatiu amb :

FORMACIÓ BÀSICA dirigida a tots els professionals que intervenen en l’àmbit de la infància i adolescència.
FORMACIÓ INTERDISCIPLINÀRIA: Dirigida a qualsevol persona que compte amb una titulació que habilite per a intervindre professionalment en l’atenció a la infància i l’adolescència en els àmbits de prevenció, protecció, participació o sensibilització.
FORMACIÓ ESPECÍFICA: Dirigida a les persones que compten amb la titulació necessària per a exercir l’activitat professional pròpia del col·legi organitzador.

Pots accedir a tot el pla formatiu ACÍ

Els formularis de matrícula s’obriran 15 dies abans de la data d’inici del curs, per a informar-vos d’algun curs en particular cal contactar amb el col·legi que l’organitza.

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro