Saltar al contenido principal
Castelló

COTS Castelló oferta el curs online ‘Com fer un diagnòstic social’

viernes 15 de mayo de 2020 COTSCS

La formació, de 150 hores, s’impartirà del 8 de juny al 9 d’octubre de 2020

Castelló, 15/05/2020.- ‘Com fer un diagnòstic social’ és el títol del curs online que el Col·legi Oficial de Castelló oferirà a partir del 8 de juny i fins al 9 d’octubre. Impartida per l’Institut Espanyol de Treball Social Clínic (IETSC), aquesta formació buscar proporcionar un marc operatiu de referència que establisca uns aspectes conceptuals, estratègics i tècnics bàsics que contribuïsquen a donar rigorositat, precisió i utilitat al procés de diagnòstic social en la intervenció del Treball Social amb individus i famílies.

La meta general és contribuir al fet que el Treball Social actue amb rigor i eficàcia en matèria de Diagnòstic Social, una de les competències exclusives de la professió i que cal posar en valor. En definitiva, a través de les diferents sessions es busca proporcionar a les i els participants les eines per a realitzar una avaluació i diagnòstic de casos seguint els estàndards científics.

El curs, de 150 hores de duració, es marca també com a reptes globals oferir al col·lectiu professional oportunitats per a l’especialització en Treball Social Clínic i desenvolupar i millorar les competències professionals dels i les treballadores socials per a realitzar pràctica clínica.

El programa consta de quatre mòduls de continguts teòrics amb casos pràctics.

La inscripció i consulta de tota la informació del curs pot realitzar-se en el següent enllaç:
https://www.cgtrabajosocial.es/castellon/eventos/curso-online-como-hacer-un-diagnostico-social-3/1011/view

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro