Saltar al contenido principal
Castelló
ContactaMapa Web

COTS Castelló oferta el curs online ‘Com fer un diagnòstic social’

viernes 15 de mayo de 2020 COTSCS

La formació, de 150 hores, s’impartirà del 8 de juny al 9 d’octubre de 2020

Castelló, 15/05/2020.- ‘Com fer un diagnòstic social’ és el títol del curs online que el Col·legi Oficial de Castelló oferirà a partir del 8 de juny i fins al 9 d’octubre. Impartida per l’Institut Espanyol de Treball Social Clínic (IETSC), aquesta formació buscar proporcionar un marc operatiu de referència que establisca uns aspectes conceptuals, estratègics i tècnics bàsics que contribuïsquen a donar rigorositat, precisió i utilitat al procés de diagnòstic social en la intervenció del Treball Social amb individus i famílies.

La meta general és contribuir al fet que el Treball Social actue amb rigor i eficàcia en matèria de Diagnòstic Social, una de les competències exclusives de la professió i que cal posar en valor. En definitiva, a través de les diferents sessions es busca proporcionar a les i els participants les eines per a realitzar una avaluació i diagnòstic de casos seguint els estàndards científics.

El curs, de 150 hores de duració, es marca també com a reptes globals oferir al col·lectiu professional oportunitats per a l’especialització en Treball Social Clínic i desenvolupar i millorar les competències professionals dels i les treballadores socials per a realitzar pràctica clínica.

El programa consta de quatre mòduls de continguts teòrics amb casos pràctics.

La inscripció i consulta de tota la informació del curs pot realitzar-se en el següent enllaç:
https://www.cgtrabajosocial.es/castellon/eventos/curso-online-como-hacer-un-diagnostico-social-3/1011/view

Comentarios

Aún no hay comentarios