Saltar al contenido principal
Castelló

COTS Castelló organitza el Curs de Valoració de la Situació de Dependència

jueves 22 de abril de 2021 COTSCS

Des del COTS Castelló hem organitzat la I Edició del Curs de Valoració de la Situació de Dependència, que compta amb l’homologació de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i amb l’aval de la Universitat Oberta de Catalunya.

Tindrà lloc en modalitat online, tant la part teòrica com la part pràctica, entre el 3 de maig i el 16 de juny de 2021. La part teòrica contindrà tot el material en obert i es podrà realitzar al ritme que es marque cada alumne i la part pràctica tindrà lloc els dies 2, 7, 9, 14 i 16 de juny (dilluns i dimecres), amb horari de 15:30 a 20:30.

El termini d’inscripció finalitzarà el mateix 3 de maig a les 10:00 hores del matí.

La formació, que va dirigida als i les treballadores socials col·legiades, tindrà un cost de:

  • 340 € per a les persones col·legiades en actiu (amb el descompte del 10% per a les persones col·legiades al COTS Castelló: 306€)
  • 270€ per a les persones col·legiades bonificades (persones en actiu o desocupades, amb uns ingressos inferiors a l’1,5 de l’IPREM). Per a acreditar aquesta situació hauran de presentar l’ultima nòmina/certificat de la prestació per desocupació i la vida laboral. Amb el descompte del 10% per a les persones col·legiades al COTS Castelló, 243€.

Podeu llegir tota la informació i fer la vostra inscripció en aquest enllaç: https://www.cgtrabajosocial.es/castello/eventos/curs-de-valoracio-de-la-situacio-de-dependencia/1335/view

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro