Saltar al contenido principal
Castelló

COTS Castelló reclama a la Diputació que done suport tècnic als equips de Serveis Socials de municipis amb menys població

martes 16 de febrero de 2021 COTSCS

Castelló, 16/02/2021.- El Col·legi de Treball Social de Castelló ha remés aquest dimarts, 16 de febrer, una circular dirigida a la vicepresidenta i diputada d’Acció Social de la Diputació de Castelló, Patrícia Puerta, per a reclamar a l’organisme provincial que preste el servei de suport tècnic i assessorament als equips de Serveis Socials de les Mancomunitats i pobles xicotets que no s’està oferint per l’absència de personal tècnic especialitzat.

Reclama a la institució que conforme un equip tècnic integrat per professionals de Treball Social encarregats de proporcionar aquesta assistència tècnica, així com la supervisió que garantisca als ajuntaments de menor població capacitat econòmica i de gestió en matèria de Serveis Socials.

Des del COTS Castelló recorden que l’obligatorietat d’oferir aquest suport per part de la institució provincial està recollida en la Llei de Serveis Socials Inclusius de la Comunitat Valenciana, que fixa a més que les i els treballadors socials són la figura de referència.

En aquest sentit, assenyalen que la Diputació de València compta amb un equip que inclou treballadores socials en plantilla, mentre que la de Castelló està assumint la gestió d’equips de poblacions o mancomunitats de menys de 10.000 habitants, sense que compten amb personal tècnic per a això.

El president del COTS Castelló, Jaume Agost, ha oferit la disposició del col·legi a la Diputació per a col·laborar en aquest tema.

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro