Saltar al contenido principal
Castelló

COTS Castelló recolza a la Diputació la presentació de la ‘Guia de bones pràctiques dels Serveis Socials’ de la província

miércoles 8 de febrero de 2023

El document va dirigit als i les professionals del sector amb l’objectiu d’identificar pràctiques d’èxit, avançar en el sistema públic de Serveis Socials i millorar l’atenció a la ciutadania

Castelló, 08/02/2023.- La sala d’actes de la Diputació de Castelló ha acollit aquesta setmana la presentació de la ‘Guia de Bones Pràctiques dels Serveis Socials de la província de Castelló’ impulsada per l’àrea de Benestar Social i que té com a objectiu identificar pràctiques d’èxit per a avançar i millorar el desenvolupament del model del sistema públic dels serveis socials. La guia va dirigida als i les professionals que formen part de la xarxa pública de l’assistència social i han participat 135 municipis.

El president del Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló, Jaume Agost, i la secretària de l’organisme col·legial, Maribel Piera, han assistit a l’acte de presentació de la guia, al costat del president de la Diputació, José Martí, en representació del Col·legi i de les i els professionals de Treball Social.

Jaume Agost ha anunciat, després de la trobada amb José Martí, que amb motiu de la celebració, el pròxim 1 de març a Segorbe, de la V Jornada Autonòmica de Serveis Socials, coorganitzada pel COTS Castelló, es distribuirà un exemplar de la ‘Guia de Bones Pràctiques dels Serveis Socials’ entre totes les persones assistents.

José Martí ha assenyalat que aquest document “serà una important ferramenta útil per millorar l’atenció a les persones” i ha afegit que “el benestar de les persones i la seua qualitat de vida són eixos fonamentals en la nostra acció política”.

El president provincial ha explicat que des de la institución s’ha impulsat “tota mena d’iniciatives perquè els veïns i veïnes de la província compten amb els serveis socials que necessiten per fer millor el seu dia a dia”. “Parlem de la gent gran, de les persones més vulnerables, de famílies, menuts i adolescents que en algun moment de la seua vida poden tindre la necessitat de rebre algun d’aquests serveis. I per a la Diputació de Castelló és molt important que es donen amb garanties i qualitat”, ha afegit el president.

Per la seua part, la vicepresidenta y diputada de Benestar Social, Patricia Puerta, ha destacat que la guia va dirigida als i les professionals “amb l’objectiu d’identificar pràctiques d’èxit i avançar en aqueix model de sistema públic de serveis socials que volem”. “Hui és un dia important per a la província de Castelló i per als seus veïns i veïnes perquè hui donem un nou impuls a la xarxa de serveis socials i complim amb el nostre compromís de treballar per i per a les persones i millorar la seua qualitat de vida, un compromís que hem materialitzat en aquesta guia”, ha afegit.

Puerta ha explicat que “la finalitat última de la guia s’orienta a aconseguir l’objectiu de construir una província socialment justa i equitativa, generadora de drets i oportunitats per a tothom, una província que no deixa a ningú arrere”.

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro