Saltar al contenido principal
Castelló

COTS Castelló reforça la comunicació amb els seus col·legiats i col·legiades amb un servei de missatgeria via Whatsapp gratuït

martes 30 de marzo de 2021 COTSCS

Per a incorporar-se al servei cal enviar un missatge al número 618799331 amb la paraula ALTA, nom i cognoms i DNI

El Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló ofereix un nou servei d’informació totalment gratuït per a millorar la comunicació amb les i els col·legiats a través de la missatgeria Whatsapp. L’objectiu és mantindre’ls informats pràcticament en temps real de les novetats que es produïsquen en l’àmbit del Treball Social i els Serveis Socials així com de les activitats que duu a terme el Col·legi.

Amb el nom COTS Castelló Informa, s’activa una eina de difusió d’informació que busca arribar al major nombre de col·legiats/as amb la major rapidesa possible i de manera totalment gratuïta per a les persones usuàries.
El servei consisteix en un xat unilateral on s’enviaran missatges curts a les i els professionals col·legiats amb informació relativa a agenda d’esdeveniments, cursos formatius, ofertes de treball, notícies, campanyes divulgatives, dies mundials, jornades d’interés, etc.

Donar-se d’ALTA en el servei és gratuït, ràpid i senzill seguint aquests dos passos:
Per a donar-se d’ALTA:
1. Guarda en l’agenda el número 618799331
2. Envia un whatsapp al número 618799331 amb la paraula ALTA, nom i cognoms i DNI (Exemple: ALTA, Marina Llopis García, 20555333P) per a començar a rebre la informació col·legial en els telèfons dels usuaris.

L’alta es produirà en els 7 dies laborables següents a la data d’enviament del missatge.

Amb totes les persones interessades que es donen d’alta en el servei COTS Castelló Informa, es crearà una llista de difusió on s’enviaran els missatges. A diferència d’un grup de xat convencional, els números de telèfon de les i els usuaris quedaran ocults a la vista dels altres, garantint així la protecció de dades.

Per a no saturar d’informació al públic, el Col·legi seguirà unes normes bàsiques d’utilització del servei de missatgeria:

  • S’enviarà com a màxim un únic whatsapp al dia, excepte en cas de disposar d’una informació d’urgència o d’especial interés.
  • S’enviaran els missatges de dilluns a divendres, de 9h a 21h, excepte en cas de disposar d’una informació d’urgència o d’especial interés.
  • Les dades dels usuaris seran introduïts en una base de dades exclusivament per al servei d’informació a través de Whatsapp. Aquestes dades no es facilitaran a cap organisme extern ni s’utilitzaran per a cap altra gestió.

Aquest servei no és recíproc, és a dir, no es tracta d’un xat de debat o una eina per a fer reclamacions (per a això el Col·legi disposa d’altres vies oficials), per la qual cosa no hauran de remetre’s missatges a aquest grup per part d’els/les col·legiats/as.

Les persones usuàries podran donar-se de baixa en qualsevol moment, enviant un whatsapp al número 618799331 amb la paraula BAIXA.

Esperem que aquesta nova eina millore i reforce les vies de comunicació del Col·legi amb totes i tots vosaltres.

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro