Saltar al contenido principal
Castelló

COTS Castelló s'integra en la delegació provincial de la Unió Professional

jueves 29 de febrero de 2024

Representants del Col·legi assisteixen a la reunió per a la revisió dels estatuts de la UPC, que agrupa els col·legis professionals de la província

Castelló, 29/02/2024.- El Col·legi Oficial de Treball de Castelló ha entrat a formar part de la Unió Professional de Castelló (UPC), que agrupa els col·legis professionals de la província.

Aquesta setmana l’organisme, representat per la seua secretària i la seua gerent, Maribel Piera i Laura Parra, respectivament, ha participat en la seua primera reunió amb la resta d’integrants de la institució, que presideix el titular del Col·legi de Metges de Castelló, el Carlos Vilar.

La trobada, celebrada en la seu del Comcas, ha tingut com a objectiu abordar les propostes aportades pels assistents per a la revisió dels estatuts d’aquest col·lectiu.

Amb aquesta presa de contacte, la UPC reprén la seua activitat – impulsada ja el mes de desembre passat amb la celebració de l’Assemblea General Ordinària – després de diversos anys de parèntesis per la crisi sociosanitària de la Covid.

La Unió Professional funciona des de 1980 per a impulsar i defensar la cultura i els valors professionals en la societat.

Està integrada actualment per 37 Consells Generals i Superiors i al voltant de 900 Col·legis Professionals d’àmbit estatal. Abasta els sectors jurídic, sanitari, econòmic, social, docent, científic, arquitectura i enginyeries.

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro