Saltar al contenido principal
Castelló

COTS Castelló se suma a la celebració del Dia Mundial de la Salut

lunes 28 de marzo de 2022

La Xarxa Sanitària Solidària organitza una jornada el 9 d’abril en la Plaça Hort dels Corders amb carpes informatives sobre envelliment actiu, alimentació o salut mental, diverses ‘masterclass’ i activitats infantils

Castelló, 28/03/2022.- Dissabte que ve, 9 d’abril, de 10.00 a 15.00 hores i en la plaça Hort dels Corders de Castelló com a epicentre, se celebra el Dia Mundial de la Salut. Una jornada organitzada per la Xarxa Sanitària Solidària, de la qual forma part el Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló al costat d’altres col·legis professionals i entitats del tercer sector.

L’esdeveniment girarà entorn de la Fira de la Salut, que integren aquest any 10 carpes per a la prevenció i la promoció de la salut que, entre altres temàtiques, abordaran qüestions com l’envelliment actiu, la diabetis, els hàbits de vida cardiosaludable, la salut mental, sexualitat i violència de gènere o alimentació, entre altres.

Durant el matí es podrà visitar un camió de bombers i una ambulància i assistir a tres masterclass dedicades al personal sanitari, en les quals s’oferiran recursos per a fer front a situacions d’estrés, gimnàstica per a majors i per a persones amb diversitat funcional.

Enguany a més s’han organitzat activitats infantils amb jocs tradicionals i es realitzarà un simulacre de AMV (Accident amb Múltiples Víctimes) que disposarà de graderies per a poder ser presenciat.

lunes 28 de marzo de 2022

COTS Castelló se suma a la celebració del Dia Mundial de la Salut

Programa Dia Mundial de la Salut 2022

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro