Saltar al contenido principal
Castelló

COTS Castelló se suma a la celebració del Dia Mundial del Treball Social amb una jornada en la Diputació

jueves 16 de marzo de 2023

L´acte se celebrarà el 21 de març a les 18.00 hores i inclou una xarrada de TEACAST sobre la inclusió de persones amb autisme i el lliurament a la companya i treballadora social Anna García Monfort del V Premi Provincial de Treball Social

Castelló, 16/03/2023.- El Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló se suma un any més a la celebració del Dia Mundial del Treball Social, que aquest 2023 porta per lema ‘Respectant la diversitat a través de l’acció social conjunta’, amb una jornada que tindrà lloc dimarts que ve, 21 de març, en el saló de Recepcions de la Diputació de Castelló (plaça de les Aules).

Inaugurada per Jaume Agost, president de COTS Castelló, i Luis Gómez, director territorial de Benestar Social, la jornada abordarà la temàtica central del Dia Mundial amb la xarrada ‘Obrint portes cap a la inclusió: treballant amb persones amb autisme’, a càrrec de Yolanda Arnau, secretària de l´Associació TEACAST, entitat pionera a donar el servei d´Assistència Personal Terapèutica Infantil (PATI).

A més, durant l´esdeveniment es farà lliurament del V Premi Provincial de Treball Social 2023, que enguany és per a la treballadora social Anna Garcia Monfort, coordinadora de Serveis Socials en la Mancomunitat Comarcal Els Ports. Com cada any, es farà un homentge a les companyes jubilades, amb una menció especial enguany a la treballadora social i col·legiada del COTS Castelló Pilar Rovira Bolumar.

La clausura serà a càrrec de Javier Carpintero, membre de la Junta del COTS Castelló; i Edelmiro Sebastián, director territorial de Sanitat.

jueves 16 de marzo de 2023

COTS Castelló se suma a la celebració del Dia Mundial del Treball Social amb una jornada en la Diputació

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro