Saltar al contenido principal
Castelló
ContactaMapa Web

COTS Castelló sotmet a aprovació el seu primer Codi de Bon Govern en l'Assemblea Extraordinària del 23 de novembre

miércoles 16 de noviembre de 2022

La sessió se celebrarà en modalitat presencial i també en línia, i
arrancarà a les 17.30 hores

Castelló, 16/11/2022.- El Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló ha convocat per al dimecres, 23 de novembre a les 17.30 hores, una Assemblea Extraordinària per a sotmetre a aprovació el primer Codi de Bon Govern del Col·legi elaborat per la Junta de Govern.

Des del COTS destaquem la importància de la participació de les i els col·legiats en l’Assemblea Extraordinària per a donar llum verda a aquest document que recull el conjunt de principis i normes que regulen el disseny, integració i funcionament dels òrgans de govern de l’organització col·legial, i l’aplicació de la qual en l’estructura col·legial garanteix la confiança i la transparència de l’entitat davant els poders públics, persones col·legiades, empleades/us, proveïdors, altres professionals i la ciutadania. Un document, en definitiva, que desenvolupa els principis ètics que han de regir l’actuació i intervenció social del grup de professionals del Treball Social de la província de Castelló.

L’Assemblea Extraordinària del Col·legi se celebrarà en modalitat presencial, en la seu del COTS Castelló, i també en línia (a través de l’enllaç habilitat en la plataforma Google Meet).

Començarà a les 17.30 hores i es prolongarà fins a les 18.30 hores.

Comentarios

Aún no hay comentarios