Saltar al contenido principal
Castelló

COTS Castelló sotmet a aprovació el seu primer Codi de Bon Govern en l'Assemblea Extraordinària del 23 de novembre

miércoles 16 de noviembre de 2022

La sessió se celebrarà en modalitat presencial i també en línia, i
arrancarà a les 17.30 hores

Castelló, 16/11/2022.- El Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló ha convocat per al dimecres, 23 de novembre a les 17.30 hores, una Assemblea Extraordinària per a sotmetre a aprovació el primer Codi de Bon Govern del Col·legi elaborat per la Junta de Govern.

Des del COTS destaquem la importància de la participació de les i els col·legiats en l’Assemblea Extraordinària per a donar llum verda a aquest document que recull el conjunt de principis i normes que regulen el disseny, integració i funcionament dels òrgans de govern de l’organització col·legial, i l’aplicació de la qual en l’estructura col·legial garanteix la confiança i la transparència de l’entitat davant els poders públics, persones col·legiades, empleades/us, proveïdors, altres professionals i la ciutadania. Un document, en definitiva, que desenvolupa els principis ètics que han de regir l’actuació i intervenció social del grup de professionals del Treball Social de la província de Castelló.

L’Assemblea Extraordinària del Col·legi se celebrarà en modalitat presencial, en la seu del COTS Castelló, i també en línia (a través de l’enllaç habilitat en la plataforma Google Meet).

Començarà a les 17.30 hores i es prolongarà fins a les 18.30 hores.

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro