Saltar al contenido principal
Castelló

COTS organitza un taller sobre el rol del Treball Social Forense en la provisió de suports per a persones amb discapacitat en l'exercici de la seua capacitat jurídica

jueves 16 de diciembre de 2021 COTS Castelló

El curs és teorico-pràctic i va dirigit a professionals del Treball Social de tota Espanya.
La formació aprofundeix en la nova llei 8/2021, que adapta l’ordenament jurídic a la convenció internacional sobre els drets de les persones amb discapacitat, i aporta eines per a l’exercici pràctic des de l’apartat forense i el d’intervenció

Castelló, 17/12/2021.- El Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló posa en marxa la primera edició del taller teorico-pràctic “El rol del Treball Social forense en els procediments de provisió de suports per a persones amb discapacitat en l’exercici de la seua capacitat jurídica”, que s’impartirà en línia els dies 25 i 27 de gener de 2022. Dirigida a tots i totes treballadores socials a Espanya, la sessió té entre els seus objectius prioritaris formar a aquestes professionals en les figures de la nova llei 8/2021, per la qual es reforma la legislació civil i processal per al suport a les persones amb discapacitat en l’exercici de la seua capacitat jurídica i amb la qual es pretén fer un pas decisiu en l’adequació de l’ordenament jurídic a la convenció internacional sobre els drets de les persones amb discapacitat.

Un altre dels reptes que es marca la formació és traçar el rol del Treball Social des del pericial i des de la intervenció en relació amb els processos judicials; així com aprofundir en les diferències entre la tasca pericial i la d’intervenció quan es reben sol·licituds d’informe des de l’administració de justícia.

El curs es realitzarà a través de la plataforma CISCO WEBEX els dies 25 i 27 de gener de 2022, de 16.30 a 19.30 hores. Gratuïta per a les i les col·legiats del COTS Castelló, la formació té una tarifa de 20 euros per a professionals d’altres Col·legis. Les inscripcions poden formalitzar-se fins al 18 de gener en cgtrabajosocial.es/castello.

El curs serà impartit per Raquel Ortega, treballadora social dels jutjats de discapacitat de Madrid; i per Raúl Soto, treballador social dels jutjats de Collado Villalba (Madrid), doctor en Treball Social i professor associat de la Universitat Complutense.

La primera sessió, la del dia 25, serà teòrica i se centrarà en la Llei 8/2021 per la qual es reforma la legislació civil i processal per al suport a les persones amb discapacitat en l’exercici de la seua capacitat jurídica. La segona sessió, el 27 de gener, acollirà el taller pràctic.

Inscripcions

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro