Saltar al contenido principal
Castelló

El 17 de març obri la convocatòria del VI Premi TS Impulsa ‘Amparo Moreno’ 2020 de Treball Social de la Comunitat

jueves 12 de marzo de 2020 COTSCS

El guardó, dotat amb 2.000 euros, pretén incentivar les bones pràctiques professionals desenvolupades per les i els treballadors socials
El termini d’enviament de treballs es prolongarà fins al 4 de maig i el lliurament del reconeixement es farà durant la V Jornada Autonòmica de Serveis Socials

Castelló, 12/03/2020.- Els Col·legis Professionals de Treball Social de Castelló, València i Alacant convoquen la sisena edició del Premi TS Impulsa ‘Amparo Moreno’ 2020. Un guardó que té com a repte posar en valor el paper del Treball Social i la relació de la professió amb la ciutadania, la seua realitat i els seus drets, així com fomentar la creació de projectes socials i la investigació entre les i els col·legiats de les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

El premi, amb una dotació econòmica de 2.000 euros, es divideix en tres categories: ‘Investigació/Intervenció en Treball Social’, ‘Compromís Social’ i ‘Reconeixement de Bones Pràctiques Professionals’.

Va dirigit a les i els treballadors socials i els seus equips que hagen posat en marxa iniciatives d’utilització equilibrada de recursos, amb un enfocament innovador i de qualitat, per a millorar l’atenció professional que es presten als diferents col·lectius dins de l’àmbit d’aplicació de l’acció social.

El termini de presentació dels treballs s’obri el dimarts 17 de març, i es prolongarà fins al 4 de maig de 2020 (tots dos dies inclosos).

La resolució serà notificada únicament a la persona que rebrà el premi. El mateix serà entregat durant la V Jornada Autonòmica de Serveis Socials de la Comunitat Valenciana, que se celebrarà a Castelló en els pròxims mesos.

Les bases es poden consultar en les pàgines web dels tres col·legis professionals valencians:

- COTS Castelló: www.cgtrabajosocial.es/castellon
- COTS València: www.cotsvalencia.com
- COTS Alacant: www.cotsalacant.es

Bases valencià
Bases castellà

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro