Saltar al contenido principal
Castelló

El Col·legi de Treball Social de Castelló renova la seua Junta de Govern, que presidirà María José Pérez

miércoles 17 de abril de 2024

Coordinadora de Serveis Socials d’Atenció Primària a l’ajuntament de Segorbe des de 2007 i exdirectora general de Persones Majors, María José Pérez pren el relleu a Jaume Agost després de dos mandats consecutius al capdavant del COTS Castelló

El nou equip ha pres possessió en ‘Assemblea Anual Ordinària celebrada aquest dimecres, en la qual s’ha presentat la memòria d’activitat de 2023 i el pla de treball de l’organisme per a aquest exercici

Castelló, 17/04/2024 .- El Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló ha celebrat aquest dimecres en la seua seu del carrer Alcalde Tàrrega l’Assemblea Anual Ordinària. Una sessió en la qual ha pres possessió la nova Junta de Govern del COTS Castelló, que presidirà la treballadora social María Jose Pérez.

Pérez (Segorbe, 1970) és diplomada en Treball Social i Llicenciada en Dret. Coordinadora de Serveis Socials d’ Atenció Primària a l’ajuntament de Segorbe des de 2007, ha sigut directora general de Persones Majors i d’Infraestructures de Serveis Socials de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

“Afronte el repte molt il·lusionada, perquè em trobe amb un Col·legi fort, que travessa un dels seus millors moments, i ho faig al costat d’un equip de professionals immillorable”, ha dit.

La nova Junta de Govern del COTS Castelló la completen Roser Boix (vicepresidenta); Maribel Piera (secretària); Elena Sales (tresorera); i les vocals Tamara Doménech, Sonia Troncho, Berta Martínez, Hasnae El Hadraoui i Laia Hernández. Exerceixen com a suplents Pilar Paulo, Ángel Joan Ros, Marta Sorlí i Lucía Pitarch.

María José Pérez pren el relleu a Jaume Agost, president del COTS Castelló durant els últims dos mandats. “Estic, personalment, molt agraït a la junta anterior pel treball tan seriós i tan intens que s’ha fet”, ha assenyalat. També ha agraït el “compromís” demostrat pel nou equip que es posa al capdavant del Col·legi.

“Som més de 500 persones col·legiades, i que hi haja relleu i que les i els professionals participen és important, perquè tots tenim coses que aportar per a continuar defensant la professió”.

L’ Assemblea Anual Ordinària ha presentat a més la Memòria d’Activitats de 2023, entre les quals ha destacat la celebració de la Jornada Autonòmica de Serveis Socials a Segorbe o el Dia Mundial del Treball Social.

Així mateix, la sessió ha aprovat el pla de treball del COTS Castelló per a 2024, i el pressupost de ‘organisme col·legial per a aquest exercici.

miércoles 17 de abril de 2024

El Col·legi de Treball Social de Castelló renova la seua Junta de Govern, que presidirà María José Pérez

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro