Saltar al contenido principal
Castelló
ContactaMapa Web

Els col·legis de Treball Social de la Comunitat Valenciana oferirem formació gratuïta a professionals gràcies a l’IVAFIQ

miércoles 27 de julio de 2022

L’Institut Valencià de Formació, Investigació i Qualitat en Serveis Socials (IVAFIQ) aprovarà que les tres entitats siguen beneficiàries d’una subvenció per a oferir un pla formatiu interdisciplinari en matèria d’intervenció social i atenció personal.

Castelló, 27/07/2022.- La Direcció General de l’Institut Valencià de Formació, Investigació i Qualitat en Serveis Socials (IVAFIQ) aprovarà pròximament que els tres Col·legis Oficials de Treball Social de la Comunitat Valenciana (Castelló, Alacant i València) siguen entitats beneficiàries d’una subvenció per a la formació de persones professionals del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials.

Aquesta concessió, que rebran els tres organismes col·legials de Treball Social valencià al costat del Col·legi Oficial d’Educadors i Educadores Socials de la Comunitat Valenciana (COEESCV) i al Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana (COPCV), s’executarà durant el present exercici 2022 d’acord amb el marc establit per la Llei autonòmica 3/2019, de 18 de febrer, de serveis socials inclusius.

En concret, l’objectiu d’aquesta subvenció és oferir un pla formatiu interdisciplinari estructurat en continguts tant transversals i generals com més específics en matèria d’intervenció social i atenció personal. Tot això, enfocat a professionals del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials de la Comunitat Valenciana.

Els col·legis professionals s’encarregaran de convocar, coordinar, organitzar i impartir els corresponents cursos, que seran totalment gratuïts per a les persones participants gràcies a aquesta subvenció de l’IVAFIQ. Amb tot, quan es formalitze aquesta concessió s’iniciarà la difusió de totes les accions formatives que es desenvoluparan.

Més informació i inscripcions, a través dels Col·legis Oficials de Treball Social de la Comunitat Valenciana. En el cas de Castelló, via web: https://www.cgtrabajosocial.es/castello; a través de l’e-mail castello@cgtrabajosocial.es o telefonant al 964 26 12 15.

Comentarios

Aún no hay comentarios