Saltar al contenido principal
Castelló

Els col·legis de Treball Social de la Comunitat Valenciana oferirem formació gratuïta a professionals gràcies a l’IVAFIQ

miércoles 27 de julio de 2022

L’Institut Valencià de Formació, Investigació i Qualitat en Serveis Socials (IVAFIQ) aprovarà que les tres entitats siguen beneficiàries d’una subvenció per a oferir un pla formatiu interdisciplinari en matèria d’intervenció social i atenció personal.

Castelló, 27/07/2022.- La Direcció General de l’Institut Valencià de Formació, Investigació i Qualitat en Serveis Socials (IVAFIQ) aprovarà pròximament que els tres Col·legis Oficials de Treball Social de la Comunitat Valenciana (Castelló, Alacant i València) siguen entitats beneficiàries d’una subvenció per a la formació de persones professionals del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials.

Aquesta concessió, que rebran els tres organismes col·legials de Treball Social valencià al costat del Col·legi Oficial d’Educadors i Educadores Socials de la Comunitat Valenciana (COEESCV) i al Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana (COPCV), s’executarà durant el present exercici 2022 d’acord amb el marc establit per la Llei autonòmica 3/2019, de 18 de febrer, de serveis socials inclusius.

En concret, l’objectiu d’aquesta subvenció és oferir un pla formatiu interdisciplinari estructurat en continguts tant transversals i generals com més específics en matèria d’intervenció social i atenció personal. Tot això, enfocat a professionals del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials de la Comunitat Valenciana.

Els col·legis professionals s’encarregaran de convocar, coordinar, organitzar i impartir els corresponents cursos, que seran totalment gratuïts per a les persones participants gràcies a aquesta subvenció de l’IVAFIQ. Amb tot, quan es formalitze aquesta concessió s’iniciarà la difusió de totes les accions formatives que es desenvoluparan.

Més informació i inscripcions, a través dels Col·legis Oficials de Treball Social de la Comunitat Valenciana. En el cas de Castelló, via web: https://www.cgtrabajosocial.es/castello; a través de l’e-mail castello@cgtrabajosocial.es o telefonant al 964 26 12 15.

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro