Saltar al contenido principal
Castelló

Els Col·legis Oficials de Treball Social de Castelló i València impulsen la formació continuada amb el curs ‘Peritatge social i els seus àmbits d'especialització’

viernes 24 de febrero de 2023

S’impartirà en deu sessions sincròniques en modalitat en línia els dies 28 i 30 de març, i 11,18, 20, 25 i 27 d’abril de 2023, en horari de 16.00 a 19.00 hores

Castelló, 24/02/2023.- Els Col·legis Oficials de Treball Social de Castelló i València tornen a unir sinergies per a impulsar la formació continuada de les i els treballadors socials amb el curs ‘Peritatge social i els seus àmbits d’especialització’.

La formació, amb places limitades que s’atendran per ordre d’inscripció, s’impartirà en modalitat en línia en deu sessions sincròniques els dies 28 i 30 de març, i 11,18, 20, 25 i 27 d’abril de 2023, en horari de 16.00 a 19.00 hores.

El formulari d’inscripció està disponible en el següent enllaç

Les deu sessions seran impartides per Eva Giralt, Treballadora Social Forense, Màster en Mediació i Resolució de Conflictes, Postgraduada en Tècniques d’Entrevista i Postgraduada en Peritatge Social Forense. Amb més de 25 anys d’experiència laboral en Execució Penal, Justícia Juvenil, Protecció a la Infància i Treball social forense, Giralt és experta en diagnòstic social i tècniques d’entrevista i docent en la UOC, Universitat de Vic, Universitat Pere Tarrés, Centre d’Estudis Jurídics de Catalunya, Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i diferents entitats i organitzacions de l’àmbit de la salut i jurídic.

Aquest curs té com a finalitat l’especialització en ciències socials forenses de les i els professionals del Treball Social.
Està pensat tant per a professionals que desitgen un primer contacte amb el món pericial com per als qui tenen alguna experiència en peritatge i vulguen contrastar els seus coneixements o millorar-los.

El Treball Social Forense és l’aplicació del Treball Social a interrogants en l’àmbit penal, civil i social mitjançant el diagnòstic social. És un mitjà de prova per a avaluar la condició individual, familiar, econòmica i sociocultural d’una persona en una situació concreta per a un procés judicial, determinant, si és el cas, el mal social.

Així, els objectius del curs són:
• Conéixer el paper del/la treballador/a social forense.
• Adquirir les competències necessàries per a l’elaboració i defensa de pericials socials, així com crear estratègies pròpies.
• Dotar de conceptes i eines pràctiques amb la finalitat de desenvolupar les habilitats necessàries per a l’elaboració de peritatges socials.
• Augmentar les competències en les tècniques bàsiques en el procés d’exploració.
• Augmentar les competències per al diagnòstic social i l’avaluació.
• Detectar les interferències i dificultats per a la correcta elaboració d’informes pericials.

El preu de matrícula per a les i els col·legiats en actiu és de 100 euros; i de 85 euros per a col·legiats/des bonificats/des (persones desocupades o en actiu, amb uns ingressos inferiors al 1,5 de l’IPREM). Per a beneficiar-se de la reducció de quota hauran de presentar l’última nòmina/certificat de la prestació per desocupació i la vida laboral.

Més informació del curs

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro