Saltar al contenido principal
Castelló

Il·lustracions originals, testimonis de professionals i tips per al bon Treball Social i l'autocura guien l'Agenda 2023 dissenyada per COTS Castelló i COTS València

martes 22 de noviembre de 2022

El Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló entregarà de manera gratuïta un exemplar de la publicació a les seues col·legiades i col·legiats amb motiu de la celebració del seu 40 aniversari

Castelló, 22/11/2022.- Els Col·legis de Treball Social de Castelló i València s’han embarcat en el projecte conjunt de dissenyar i editar una agenda de 2023 dirigida a les seues col·legiades i col·legiats.

Les il·lustracions originals de l’artista castellonenca Sara Bellés guien aquesta agendaque pretén convertir-se “en una eina de treball útil per a les i els treballadors socials, i en un aparador de la realitat del Treball Social i els Serveis Socials”, expliquen des dels dos organismes.

Una realitat que capten, d’una banda, els dibuixos exclusius de Bellés, “que, com a artista plàstica, mare, feminista, dona rural i amant de la naturalesa, i pel pes social del seu treball, reuneix molts dels valors que donen pols a la nostra professió i que d’alguna manera hem volgut plasmar en aquesta agenda”, indica per la seua part Jaume Agost, president del COTS Castelló.

D’altra banda, l’agenda recopila quasi mig centenar de testimonis de col·legiades i col·legiats de Castelló i València que projecten “no sols aqueixos mateixos valors, sinó també els reptes als quals ens enfrontem des de la professió i les experiències que cada treballador i treballadora social viu en els seus respectius camps d’intervenció social”, afig Ferran Senent i Domingo, president del COTS València.

L’agenda 2023 incorpora també consells per a les bones pràctiques en Treball Social, com els relatius a la necessitat d’empoderar el valor de l’honestedat i el respecte cap a la persona a la qual s’acompanya i el seu entorn en el dia a dia, empatitzar sempre i practicar l’escolta activa o registrar qualsevol detall durant la intervenció social; així com tips per a l’autocura de les i els professionals del Treball Social.

Amb motiu de la celebració, en aquest ja quasi conclòs 2022, del 40 aniversari del Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló, tot el personal col·legiat de la província rebrà de manera gratuïta un exemplar de l’agenda. Seran al voltant de 500 unitats, distribuïdes des del COTS Castelló sense costos d’enviament.

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro