Saltar al contenido principal
Castelló

L'Ajuntament de Vistabella, primer premi als Guardons a la Innovació en Serveis Socials ‘Amparo Moreno Vañó’ 2022

miércoles 21 de diciembre de 2022

La Conselleria reconeix el projecte ‘Foment de l’economia circular a través del servei de Menjar a Casa’ que realitza per a la gent gran i persones en situació de dependència del municipi

Castelló, 21/12/2022.- L’Ajuntament de Vistabella ha obtingut el primer premi ‘Amparo Moreno Vañó’ 2022 pel projecte ‘Foment de l’economia circular a través del servei de Menjar a Casa’ que realitza per a la gent gran i persones en situació de dependència del municipi.

En aquest projecte participen, a més de l’Ajuntament que el finança, les veïnes i veïns del municipi que s’encarreguen de cuinar els menús del programa amb productes comprats en establiments de la població.

Vistabella ha sigut un dels quatre municipis de la Comunitat Valenciana premiats per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives pels seus projectes innovadors en matèria de Serveis Socials.

Els Premis a la Innovació en Matèria de Serveis Socials ‘Amparo Moreno Vañó’ 2022 han reconegut també als consistoris d’Aldaia, Petrer i Oriola i a les entitats Fundació Sant Joan de Déu, Fundació Juan Ignacio Muñoz Bastide, Jovesólides i Àmbit.

El Col·legi de Treball Social de Castelló ha recolzat l’acte de lliurament dels premis, celebrat en el Centre del Carme de València.

La vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Aitana Mas, ha destacat que els guardons suposen un “reconeixement a les entitats locals i les d’acció social per la seua contribució a potenciar qualitativament el model social de la Comunitat Valenciana i a les persones treballadores que amb la seua labor diària milloren els Serveis Socials, especialment l’Atenció Primària”.

Mas ha agraït a totes les persones que d’alguna manera comparteixen l’objectiu de “reconstruir, reforçar i blindar” el sistema valencià de protecció social i s’ha referit a l’aposta ferma de la Conselleria en la investigació, a través dels laboratoris de serveis socials que s’han posat en marxa amb la col·laboració de les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana, amb la finalitat de desenvolupar noves eines, projectes i actuacions basats en el rigor i en les vertaderes necessitats socials.

Els premis reben el nom d’Amparo Moreno Vañó, treballadora social i referent en la implantació i enfortiment dels Serveis Socials Municipals i de les entitats del tercer sector, com a reconeixement i homenatge a tota una vida d’intens treball i compromís per una societat més solidària i per la dignitat de les persones més vulnerables.

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro