Saltar al contenido principal
Castelló

“La fi de la SIDA és possible, està al nostre abast. Per a seguir aquest camí, el món ha de deixar que les comunitats assumisquen el lideratge” Winnie Byanyima, Directora Executiva d’ONUSIDA

viernes 1 de diciembre de 2023

Des del Col·legi de Treball Social de Castelló ens sumem aquest 1 de Desembre al Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA, i al lema que l’abrigalla enguany: QUE LIDEREN LES COMUNITATS

Perquè com recorden des d’ONUSIDA, per a posar fi a la SIDA, el món necessita que les comunitats vagen al capdavant. Les organitzacions de comunitats que viuen amb el VIH, que corren el risc de contraure’l o que s’han vist d’alguna manera afectades pel virus estan en la primera línia de la lluita per a progressar en la resposta al VIH. Les comunitats connecten a les persones amb els serveis de salut pública centrats en les persones, generen confiança, innoven, supervisen la implementació de polítiques i serveis, i responsabilitzen als proveïdors.

Un any més, continuem posant el focus en la informació, com a via cap a la prevenció. I també en les situacions d’estigma i discriminació que continuen patint les persones amb VIH.

El Treball Social exerceix un paper important en la conscienciació a la societat de les causes i les conseqüències davant les quals ens enfrontem, en eixe intent de modificar l’estereotipada visió que es té sobre les persones amb VIH-SIDA. El TS és a més protagonista actiu en el pla de la intervenció psicosocial amb aquest col·lectiu.

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro