Saltar al contenido principal
Castelló

La mediació suma dues noves fites per a consolidar-se com a via alternativa de resolució de conflictes

martes 20 de abril de 2021 COTSCS

La vicepresidenta del COTS Castelló, Pilar Busquets, assisteix a la presentació del Projecte del Reglament de Mediació de la Comunitat Valenciana i a la inauguració del Centre de Mediació a la Ciutat de la Justícia de València

Castelló, 20/04/2021.- La mediació està d’enhorabona i continua fent passos ferms per a consolidar-se com a alternativa per a la resolució de conflictes. La nostra companya i vicepresidenta i vocal de la Comissió de Mediació del Col•legi de Treball Social de Castelló, Pilar Busquets, ha assistit aquest dimarts a la presentació del Projecte del Reglament de Mediació de la Comunitat Valenciana, que desenvolupa la llei valenciana aprovada en 2018 i que, entre altres novetats, garanteix la gratuïtat del servei en totes les jurisdiccions; i a la posterior inauguració de les instal·lacions del Centre de Mediació a la Ciutat de la Justícia de València, que ha suposat una inversió de més de 400.000 euros.

Pilar Busquets s’ha desplaçat a València en representació del COTS Castelló convidada per la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo. La responsable autonòmica ha defensat que la mediació podria resoldre més de 5.000 dels 266.153 assumptes pendents que els jutjats valencians acumulen en el primer trimestre de 2021, segons dades del Consell General del Poder Judicial.

Aquesta via, a més, permetria acurtar els terminis per a la resolució de conflictes i estalviar els 6,4 milions que costaria celebrar aquests judicis, segons Bravo.

martes 20 de abril de 2021

La mediació suma dues noves fites per a consolidar-se com a via alternativa de resolució de conflictes

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro