Saltar al contenido principal
Castelló

La valenciana Victoria Belis rep el Premi Estatal de Treball Social

viernes 28 de enero de 2022

Atorgat pel Consell General de Treball Social des de 2011, aquest guardó reconeix la seua trajectòria i labor per la consolidació d’aquesta professió. Victoria Belis ha estat presidenta i vicepresidenta del Col·legi Oficial de Treball Social de València en diferents legislatures.

València, 28/01/2022.- El Consell General de Treball Social ha atorgat el seu X Premi Estatal a la valenciana Victoria Belis. El guardó, que es va aprovar el 18 de desembre en assemblea ordinària a Madrid, resulta de la votació dels 36 col·legis oficials que formen part d’aquest organisme i reconeix la seua trajectòria professional, així com la seua labor per a consolidar el treball social, transformar l’Estat de Benestar i aconseguir una societat més justa.

Victoria Belis, nascuda a Port de Sagunt, va ser la primera treballadora social en obtenir el lloc de cap de Secció en l’Administració Local, una posició que va assolir el 1995 en els Serveis Socials Municipals de l’Ajuntament de Sagunt, on ha treballat fins a la seua recent jubilació. Ací, ha sigut precursora en molts aspectes del model de gestió i organització implantat amb la nova Llei de Serveis Socials de la Comunitat Valenciana.

A més a més, Victoria Belis va ser professora associada del Departament de Treball Social de la Universitat de València des de 2007 fins a 2017. També ha sigut presidenta i vicepresidenta del Col·legi Oficial de Treball Social de València en diferents legislatures, al llarg de les quals ha promogut projectes formatius com el Màster en Gestió de Serveis Socials o el Màster en Mediació Familiar, així com ha elaborat informes i dictàmens per a diverses lleis d’àmbit autonòmic.

Durant la seua darrera etapa professional, que va coincidir amb el confinament decretat per la pandèmia de covid-19, destaca el seu lideratge en el departament de Serveis Socials de Sagunt, que va romandre obert i a la disposició de la ciutadania per a atendre les nombroses necessitats d’extrema urgència que es van produir a conseqüència de la greu situació social sobrevinguda. Tot plegat, Victoria Belis és considerada una referent en el treball social en l’àmbit estatal.

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro