Saltar al contenido principal
Castelló

La vicepresidenta del COTS Castelló analitza la situació laboral de les treballadores socials en la I Jornada de Serveis Socials Inclusius

martes 14 de mayo de 2024

Organitzada per Intersindical Valenciana, la cita ha reunit en Castelló a professionals dels Serveis Socials, representants de col·legis professionals i delegades i delegats sindicals

Castelló, 15/05/2024.- La vicepresidenta del Col·legi de Treball Social de Castelló, Roser Boix, ha participat en la I Jornada de Serveis Socials Inclusius, celebrada el dissabte, 11 de maig, en el Menador Espai Cultural de la ciutat i que ha reunit a professionals dels Serveis Socials, representants de col·legis professionals i delegades i delegats sindicals.

Organitzada per Intersindical Valenciana, la jornada s’ha centrat en l’actualitat dels serveis socials i les diferents perspectives en l’atenció primària, l’atenció secundària, els recursos públics en qüestions com la dependència, la diversitat funcional, la salut mental, les residències, l’atenció a menors, i les noves normatives sobre tuteles i sobre tipologies professionals.

La treballadora social i vicepresidenta del COTS Roser Boix ha impartit la ponència ‘ Situació dels Serveis Socials a Castelló de la Plana ’, amb l’educadora social María García.

En ella ha abordat la situació laboral de les treballadores socials, especialment les que desenvolupen la seua labor en Serveis Socials Bàsics, “ des de l’anàlisi de les fortaleses i debilitats del contracte programa, que és l’eina fonamental des de la qual es financen els Serveis Socials; una eina que finalitza en 2024 i que encara no s’ha renovat en el marc de la Comunitat Valenciana ”, ha recordat Boix.

“ Ha sigut una jornada molt positiva perquè ha permés posar en valor la realitat dels Serveis Socials en un escenari molt inestable davant els canvis de govern, i reivindicar que no anem cap arrere en tot l’aconseguit i creat fins ara gràcies a la Llei Valenciana de Serveis Socials Inclusius ”, ha indicat Boix. La vicepresidenta del COTS Castelló també ha valorat positivament el debat polític que ha acollit la jornada, amb la representació de PSPV i Compromís que ha recolzat la invitació a la cita.

martes 14 de mayo de 2024

La vicepresidenta del COTS Castelló analitza la situació laboral de les treballadores socials en la I Jornada de Serveis Socials Inclusius

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro