Saltar al contenido principal
Castelló

NOMENAMENT DE CARMEN FENOLLOSA COM A DIRECTORA TERRITORIAL DE IGUALTAT I POLÍTIQUES INCLUSIVES

lunes 5 de octubre de 2015 COTSCS

El Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló felicita a la nostra companya Carmen Fenollosa pel seu nomenament com a Directora Territorial de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de Castelló.

NOMENAMENT DE CARMEN FENOLLOSA COM A DIRECTORA TERRITORIAL DE LA CONSELLERIA D’IGUALTAT I POLÍTIQUES INCLUSIVES

El Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló felicita a la nostra companya Carmen Fenollosa pel seu nomenament com a Directora Territorial de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de Castelló

Sent conscients de que ens trobem davant de moltes situacions de precarietat i dificultats socials, volem traslladar-li el nostre ànim en aquest nou camí professional i personal, perquè sabem que no serà una tasca fàcil.
Confiem en que Carmen, amb una àmplia experiència en l’atenció a les persones i amb una visió propera i realista de la situació i, especialment com a la gran persona que és, podrà donar-li una visió més humana i digna a l’ atenció que des dels Serveis Socials es presta a la ciutadania.

Des del Col·legi volem reiterar el nostre suport i col·laboració en la defensa de una professió compromesa amb els drets de les persones i en totes les accions que milloren la nostra realitat social.

Sabem que el camí no serà gens fàcil, però sempre estarem al teu costat.

ENHORABONA!

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro