Saltar al contenido principal
Castelló

Presentación de la nueva Junta

martes 23 de febrero de 2016 COTSCS

El miércoles 10 de febrero el Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló celebró la Asamblea General Ordinaria y Asamblea General Extraordinaria donde se presentó a la nueva Junta de Gobierno.

En dicha Asamblea Extraordinaria tomaron posesión de su cargo los miembros de la nueva Junta de Gobierno del Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló y el Presidente entrante, Santi Agost Felip, presentó el proyecto de trabajo de la Junta para los próximos cuatro años.

SALUTACIÓ DE LA JUNTA DE GOVERN DEL COTS DE CASTELLÓ

Benvolgudes col·legiades i col·legiats.

Tenim la satisfacció de poder dirigir-nos a tots/es vosaltres com a nou equip de treball de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló. La nova Junta està formada per:
President Santi Agost Felip
Vicepresidenta Maria Luisa García Tena
Secretaria María Barrachina Herrera
Tresorera Cristina Calvo Felip
Vocals Carmen Barceló Feliu Pilar Busquets Moya Javier Ferrer Riquelme Rosa Doñate Sorribes Anna García Monfot Rosabel Pardo Fuentes Mª Carmen Roca Batalla

En aquest moment, la realitat social en la qual els treballadors i treballadores socials desenvolupem la nostra professió, és complexa, i es plantegen nous desafiaments que hem d’afrontar junts.

És per això que necessitem un model col·laboratiu i vosaltres sou el principal actiu, hem de treballar conjuntament per donar resposta davant les necessitats inherents a la nostra professió.

Des de la nova Junta de Govern haurem de prendre decisions amb el compromís que siguen coherents i argumentades, aportant solucions al col·lectiu professional i a la ciutadania.

Agraïm la confiança depositada i esperem correspondre amb dedicació i encert.

Atentament,
Junta de Govern del Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Saluda)

lunes 15 de febrero de 2016

Presentación de la nueva Junta

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro