Saltar al contenido principal
Castelló

Tu també eres Col·legi! Vols participar a la Comissió de Sanitat?

lunes 22 de noviembre de 2021

Envia un correu electrònic a castello@cgtrabajosocial.es indicant el teu nom i número de col·legiació i posant en ‘assumpte’ que vols ser part d’aquest grup de treball

Castelló, 22/11/2021.- Tu també eres Col·legi. Perquè sí, el Col·legi de Treball Social de Castelló és una suma: d’idees, aportacions i punts de vista. Una responsabilitat col·lectiva de totes les persones col·legiades que li donen vitalitat diàriament.

Per a continuar sumant, des de la Junta del COTS Castelló us convidem a participar en les comissions temàtiques a través de les quals pretenem fer front als reptes que tenim per davant i que engloben a totes les àrees d’intervenció social en les quals es vertebra la nostra labor.

Hui volem presentar-vos la Comissió de Sanitat. Acostar-vos una mica més el treball que porta desenvolupant des de fa temps en qüestions com la defensa del col·lectiu de Treball Social Sanitari i la necessitat d’una coordinació sociosanitària eficient, però també en altres aspectes com la formació específica, la col·laboració amb la Xarxa Sanitària Solidària, la Taula de Salut i la plataforma Odusalud.

Fins ara aquesta Comissió ha fet un treball impecable i de molta envergadura, però necessitem més persones que aporten noves idees i perspectives. També sumar esforços en la defensa del treball social com a professió sanitària.

Vols formar part d’aquest grup de treball?
Anima’t i participa, la teua aportació serà benvinguda!
No importa el temps que li pugues dedicar, ni el format, si es online o presencial.

Què has de fer per sumar la teua veu a la Comissió de Sanitat?
➢ Envia un correu electrònic a castello@cgtrabajosocial.es
➢ Indica el teu nom i número de col·legiació
➢ Posa en ‘assumpte’ que vols participar a la Comissió de Sanitat

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro