Saltar al contenido principal
Castelló
ContactaMapa Web

Tu també eres Col·legi! Vols participar a la Comissió de Sanitat?

lunes 22 de noviembre de 2021

Envia un correu electrònic a castello@cgtrabajosocial.es indicant el teu nom i número de col·legiació i posant en ‘assumpte’ que vols ser part d’aquest grup de treball

Castelló, 22/11/2021.- Tu també eres Col·legi. Perquè sí, el Col·legi de Treball Social de Castelló és una suma: d’idees, aportacions i punts de vista. Una responsabilitat col·lectiva de totes les persones col·legiades que li donen vitalitat diàriament.

Per a continuar sumant, des de la Junta del COTS Castelló us convidem a participar en les comissions temàtiques a través de les quals pretenem fer front als reptes que tenim per davant i que engloben a totes les àrees d’intervenció social en les quals es vertebra la nostra labor.

Hui volem presentar-vos la Comissió de Sanitat. Acostar-vos una mica més el treball que porta desenvolupant des de fa temps en qüestions com la defensa del col·lectiu de Treball Social Sanitari i la necessitat d’una coordinació sociosanitària eficient, però també en altres aspectes com la formació específica, la col·laboració amb la Xarxa Sanitària Solidària, la Taula de Salut i la plataforma Odusalud.

Fins ara aquesta Comissió ha fet un treball impecable i de molta envergadura, però necessitem més persones que aporten noves idees i perspectives. També sumar esforços en la defensa del treball social com a professió sanitària.

Vols formar part d’aquest grup de treball?
Anima’t i participa, la teua aportació serà benvinguda!
No importa el temps que li pugues dedicar, ni el format, si es online o presencial.

Què has de fer per sumar la teua veu a la Comissió de Sanitat?
➢ Envia un correu electrònic a castello@cgtrabajosocial.es
➢ Indica el teu nom i número de col·legiació
➢ Posa en ‘assumpte’ que vols participar a la Comissió de Sanitat

Comentarios

Aún no hay comentarios