Saltar al contenido principal
Castelló

Una jornada visibilitza la professió del Treball Social a través de bones pràctiques en la intervenció i la prevenció d’adiccions

martes 18 de octubre de 2022 COTS CASTELLÓN

COTS Castelló col·labora en aquest encontre estatal de Treball Social i Addiccions organitzat pel Consell General del Treball Social, que es celebrarà els dies 19 i 26 d’octubre

Castelló, 18/10/2022.- Els dies 19 i 26 d’octubre de 2022, el Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló col·laborarà amb Socidrogalcohol en la III edició de la Jornada Estatal de Treball Social i Addiccions organitzada pel Consell General del Treball Social. Una oportunitat per a crear un espai en el qual visibilitzar la professió del Treball Social a través de bones pràctiques en la intervenció i la prevenció davant noves formes de consum en els col·lectius més vulnerables.

La jornada, amb inscripció gratuïta, es podrà seguir a través del canal de YouTube del CGTrabajoSocial.
Oferirà una mirada multidisciplinària sobre la pràctica del Treball Social en l’àmbit de les addiccions i per primera vegada comptarà amb les experiències d’Amèrica Llatina.

La inauguració serà a càrrec d’Emiliana Vicente González, presidenta del Consell, i Francisco Pascual, president de Socidrogalcohol.
Entre els i les ponents hi haurà expertes com Beatriz Martín Padura, de la Fundació FAD Joventut, així com treballadores socials d’Amèrica Llatina, que compartiran les seues bones pràctiques i experiències d’intervenció i/o acció en addiccions.

Durant la segona sessió hi haurà dues taules. La primera, moderada per la treballadora social i presidenta de Socidrogalcohol en la Comunitat Valenciana, Yoana Monzonís, comptarà amb professionals de diferents disciplines que parlaran sobre com altres problemàtiques influeixen en la intervenció i diagnòstic d’ usuaris i usuàries amb addiccions.

La segona taula, moderada pel president del COTS Castelló, Jaume Agost, estarà protagonitzada per treballadores socials de Castelló i Màlaga, que traslladaran bones pràctiques d’ intervenció i atenció a dones amb problemes d’ addiccions.

INSCRIPCIONS

PROGRAMA

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro