Saltar al contenido principal
Castelló

VI edició de MIRANT, posant el focus en la importància de la Salut Mental

martes 21 de noviembre de 2023

La Xarxa Sanitària Solidària, de la qual forma part COTS Castelló, posa en marxa la Mostra de Cinema i Salut Global, que inclourà la projecció de pel·lícules, debats i actuacions musicals en el Teatre del Raval de Castelló, els dies 28 i 30 de novembre a les 18.00 hores

Castelló, 21/11/2023.- La Xarxa Sanitària Solidària, de la qual forma part COTS Castelló, posa en marxa la VI edició de la Mostra de Cinema i Salut Global MIRANT, en la qual abordarà com a tema principal la salut mental des de la defensa de la salut global i els drets humans a través de la projecció de pel·lícules, debats i actuacions musicals. La cita, en el Teatre del Raval de Castelló el 28 i 30 de novembre a les 18.00 hores.

MIRANT arrancarà el 28 de novembre amb la pel·lícula ‘El dolor invisible’, a la qual seguirà un debat conduït per Mari Carmen ‘Molés Gimeno, Vicedegana 3a del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana i en el qual participaran Nathalie Bravo V., directora de la pel·lícula i Mar Valero Valero, psicòloga i integrant de l’Observatori Permanent de la Immigració (OPI-UJI) i l’Observatori Psicosocial de Recursos en Situacions de Desastre (OPSIDE) de l’UJI. Aquesta primera jornada tancarà amb l’actuació musical del jove cantautor Óscar Sáez.

La clausura serà el dia 30 de novembre, també a les 18.00 hores, amb els curtmetratges ‘I’m Lina’ i ‘Karim’. A continuació, s’obrirà un debat conduït per Alba Sebastián Tirado, vocal del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, amb la participació dels directors dels curts Juli Suàrez (‘I’;m Lina’) i Gonzalo Ballester (‘Karim’) seguit per la intervenció de Romary Vaamonde, CEO i fundadora del Teler Innovació Social SLL i membre de l’AssociacióEl Teixit Migrant.

La sessió finalitzarà amb l’actuació del grup de dansa Cia. La Clandestina, amb ‘UsmésU’, una peça de dansa contemporània a mode de reflexió sobre la importància de la salut mental i l’estat emocional.

Reserva la teua plaça enviant un correu a xarxes.sanitaries.solidaries@gmail.com

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro