Saltar al contenido principal
Castelló

Vídeo homenatge a Marisa Saavedra, Premi Provincial de Treball Social 2024

martes 26 de marzo de 2024

La projecció ha centrat part de la jornada organitzada el passat 12 de març en la cooperativa Abacus de Castelló per a celebrar el #DMTS

Castelló, 26/03/2024 .- Va ser un dels moments més emotius de la jornada organitzada pel Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló el passat 12 de març amb motiu del Dia Mundial del Treball Social 2024: el lliurament del VI Premi Provincial de Treball Social.

La guardonada enguany ha sigut la col·legiada i treballadora social Marisa Saavedra (Tànger, 1962) pels seus 30 anys de trajectòria en l’àmbit del Treball Social en educació. Un camp “clau”, va dir en la jornada, perquè “el Treball Social en educació és fonamental per a aconseguir una educació realment inclusiva que responga i aculla a totes les persones”.

La seua intervenció va arribar després de la projecció del vídeo elaborat per COTS Castelló com a avantsala al lliurament del premi per part del president del Col·legi, Jaume Agost, i que va emocionar a la premiada. Un recorregut en imatges per la trajectòria professional de Marisa Saavedra, amb testimonis dels qui la coneixen bé i destaquen el seu “activisme social” com a part indissoluble de la seua labor professional.

Ho compartim en el següent enllaç del canal de YouTube del Col·legi

martes 26 de marzo de 2024

Vídeo homenatge a Marisa Saavedra, Premi Provincial de Treball Social 2024

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro