Saltar al contenido principal
Castelló

COTS Castelló s'uneix a l'homenatge públic a professionals del Treball Social per la seua labor en la crisi del COVID-19

miércoles 22 de abril de 2020 COTSCS

En la campanya promoguda pel Consell General participen els 36 col·legis professionals del sector en España

Castelló, 22/04/2020.- El Col·legi de Treball Social de Castelló se suma a la campanya promoguda des del Consell General per a oferir aquest dimecres, 22 d’abril, un reconeixement públic a “l’encomiable labor” que realitzen els i les treballadores socials. Professionals que es troben cada dia oferint la millor atenció possible a la ciutadania des que va començar l’emergència global a conseqüència del coronavirus i promovent la sostenibilitat relacional que en aquests moments s’està posant a prova.

Així, durant tota la jornada d’avui, la pàgina web i les xarxes socials del Col·legi castellonenc s’ompliran de missatges de suport i agraïment al col·lectiu de professionals, que s’uniran als recollits en les diferents plataformes comunicatives dels 36 col·legis professionals adherits a la iniciativa, al costat del Consell General, el Consell Andalús de Col·legis Professionals de Treball Social i el Consell de Col·legis Professionals de Treball Social de Castella i Lleó.

La campanya té com a objectiu la unió de tota l’estructura col·legial de Treball Social d’Espanya per a incidir en la dedicació que en aquests moments de crisi sanitària i social han prestat i continuen prestant els i les professionals del Treball Social, que no han cessat en la seua activitat diària per a acompanyar i tractar de reduir l’impacte del COVID-19 en les persones més vulnerables. “Som conscients que moltes vegades aquestes intervencions es fan des de contextos deteriorats i que no sempre compten amb el reconeixement i els recursos necessaris, per això no deixarem de defensar l’imprescindible que és el Treball Social per a una societat cohesionada, justa i equitativa”, expliquen des del Consell.

L’homenatge públic d’aquest dimecres es dirigeix a les “companyes de Serveis Socials que no han deixat de treballar ni un sol moment des de l’Administració més pròxima a les persones per a acompanyar a la ciutadania més vulnerable”. També vol reconéixer a les professionals del Treball Social Sanitari, “que encara que no sempre visibilitzades, treballen dur per a atendre aquelles demandes que contemplen una intervenció sociosanitària”, i als i les treballadores socials expertes en emergències socials, pel seu compromís i disponibilitat. En definitiva, es vol rendir tribut “a totes i cadascuna de les professionals del Treball Social que estan desenvolupant la seua labor en tots els àmbits i espais professionals del mateix”, des de l’educació a institucions penitenciàries, tercer sector, discapacitat, mediació, gènere i igualtat d’oportunitats, persones majors, família i infància, treball social forense i un llarg etcètera.

COMUNICAT DEL CONSELL GENERAL DEL TREBALL SOCIAL

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro