Saltar al contenido principal
Castelló

Els Col·legis de TS de Castelló i València aposten per la especialització dels i les traballadores socials amb el curs ‘Elaboració d'Informes Pericials per a l'Avaluació Social i Familiar’

miércoles 5 de abril de 2023

El període d’inscripció per a aquesta tercera edició de la formació, finançada per la Conselleria i gratuïta, s’obrirà el 12 d’abril

Castelló, 05/04/2023.- Els Col·legis Oficials de Treball Social de
Castelló i València amplien l’agenda de formació continuada i especialitzada dirigida a les i els professionals del Treball Social amb la tercera edició del curs ‘Elaboració d’Informes Pericials per a l’Avaluació Social i Familiar’, que s’impartirà en format en línia i serà gratuïta a través del finançament de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública.

El formulari d’inscripció s’obrirà el dia 12 d’abril a les 17.00 i es podrá acceder a ell a través de les págines web dels tres col·legis:
www.cgtrabajosocial.es/castello; www.cotsvalencia.com;

Aquesta tercera edició aterra després de l’acord aconseguit pels col·legis professionals de Treball Social valencians amb la citada conselleria amb la finalitat d’oferir una resposta ràpida als problemes d’acumulació dels jutjats de família.

Aquesta formació servirà també per a poder ser admés/a en el torn de perits dels col·legis i poder accedir a les sol·licituds d’informe pericial dirigides pels òrgans judicials de la Comunitat als IMLCF en matèria de família, sempre que complisquen la resta de requisits del torn.

Amb 100 hores de formació i places limitades (45), el curs s’impartirà del 26 d’abril fins al 12 juliol de 2023, en sessions setmanals els dilluns i dimecres. La duració de cada sessió sincrònica serà de tres hores en horari de 16.00 a 19.00 hores.

Es combinarà l’ús de la plataforma Moodle del Col·legi per a penjar els materials i realitzar la part del treball personal, amb la modalitat virtual a través de videoconferències en l’aplicació Google Meet o Webex. 

L’equip docente está format per:

• Mayka Sánchez Cervera. Treballadora Social Forense. Unitat de Valoració Forense Integral. IMLyCF València.
• Raquel Campos Cristóbal. Doctora en Dret. Professora de Dret Penal i Fonaments Jurídics en la Universitat Catòlica de València (UCV) i en la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED).
• Soraya Molina Quinto. Treballadora Social Forense. Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses d’Alacant.
• Raúl Soto. Treballador social membre dels equips psicosocials de l’administració de justícia. Madrid.
• Eva Giralt. Treballadora Social Forense. Professora de la UOC.

PROGRAMA COMPLET I ENLLAÇ D’INSCRIPCIÓ

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro