Saltar al contenido principal
Castelló

6ª Edició del Pla de formació contínua de professionals en l'àmbit d'infància i adolescència 2023 a la Comunitat Valenciana

Lugar
Mixto Mixto Castellón España
Modalidad
Mixto

La Direcció General d’Infància i Adolescència llança la 6a edició del Pla de Formació per a professionals que intervenen en l’àmbit de la Infància i Adolescència de la Comunitat Valenciana, que té com a objectiu millorar la qualitat de l’atenció professional a xiquetes, xiquets i adolescents.

En el marc del conveni signat amb els col•legis de Treball Social de Castelló, València i Alacant, al costat dels seus homòlegs de Psicologia; Educadores i Educadors Socials; Pedagogs i Psicopedagogs i el Col•legi d’Advocats de València, es convoquen diferents cursos de formació per a professionals de l’àmbit de la Infància i Adolescència. Tots els cursos són gratuïts i estan acreditats per la Direcció General d’Infància i Adolescència.

La Direcció General d’Infància i Adolescència promou, com a línia bàsica d’actuació, la formació a persones que atenen la infància, a través d’accions dirigides a les persones professionals que presten els seus serveis en l’àmbit de la protecció dels xiquets, xiquetes i adolescents amb l’interés general d’aconseguir que estiguen familiaritzades i sensibilitzades amb les particularitats d’aquest sector de la població disposant, a més, d’estratègies adequades per a previndre la desprotecció i per a la promoció dels drets de la infància i adolescència.

Enguany es torna a realitzar de nou el programa formatiu amb:

FORMACIÓ BÀSICA: Una formació inicial consistent en tres edicions del curs bàsic de capacitació per a l’atenció a la infància i adolescència.
FORMACIÓ INTERDISCIPLINÀRIA: Sobre matèries d’interés comú, oberts al conjunt de professionals que intervenen en l’àmbit de la infància.
FORMACIÓ ESPECÍFICA: Cursos sobre matèries pròpies de la disciplina professional de cadascun dels Col•legis signants del conveni.
WEBINARS AMB CONTINGUT FORMATIU EN LÍNIA, en directe i “enllaunat”

Pots accedir a tot el pla formatiu ACÍ

Els formularis de matrícula s’obriran 15 dies abans de la data d’inici del curs, per a informar-vos d’algun curs en particular hauràs de contactar amb el col•legi que l’organitza.

Formació organitzada per COTS Castelló:
LA INFANCIA Y LA ADOLESCENCIA: víctimas invisibles de la violencia de género

Formacions organitzades per COTS Castelló i València:
Curs ACOLLIMENT I ADOPCIÓ DES DE LA TEORIA SISTÈMICA

Curs EL TREBALL SOCIAL DES DELS PROCESSOS D’ACOMPANYAMENT EN LA (PRE) I EMANCIPACIÓ DE LA POBLACIÓ JOVE TUTELADA I EX TUTELADA

Curs “JOCS D’ATZAR, VIDEOJOCS I INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

Xerrada en línia XIQUETS, XIQUETES I ADOLESCENTS MIGRANTS SENSE REFERENTS FAMILIARS

Xerrada en línia EL NOU RECURS DE L’ASSISTENT PERSONAL INFANTIL: QUÈ ÉS, QUÈ NO ÉS I PER A QUÈ ÉS ADEQUADA

Xerrada en línia TREBALLAR LA VIOLÈNCIA EN LA INFÀNCIA I L’ADOLESCÈNCIA DES DEL PLA JURIDIC SOCIAL

Finançat per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives – Direcció General d’Infància i Adolescència.

Plataforma Online

Plataforma online

Colégiate

Puede utilizar nuestra ventanilla única para darse de alta como colegiado

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro