Saltar al contenido principal
Castelló

6ª Edició del Pla de formació contínua de professionals en l'àmbit d'infància i adolescència 2023 a la Comunitat Valenciana

Lugar
Mixto Mixto Castellón España
Modalidad
Mixto

La Direcció General d’Infància i Adolescència llança la 6a edició del Pla de Formació per a professionals que intervenen en l’àmbit de la Infància i Adolescència de la Comunitat Valenciana, que té com a objectiu millorar la qualitat de l’atenció professional a xiquetes, xiquets i adolescents.

En el marc del conveni signat amb els col•legis de Treball Social de Castelló, València i Alacant, al costat dels seus homòlegs de Psicologia; Educadores i Educadors Socials; Pedagogs i Psicopedagogs i el Col•legi d’Advocats de València, es convoquen diferents cursos de formació per a professionals de l’àmbit de la Infància i Adolescència. Tots els cursos són gratuïts i estan acreditats per la Direcció General d’Infància i Adolescència.

La Direcció General d’Infància i Adolescència promou, com a línia bàsica d’actuació, la formació a persones que atenen la infància, a través d’accions dirigides a les persones professionals que presten els seus serveis en l’àmbit de la protecció dels xiquets, xiquetes i adolescents amb l’interés general d’aconseguir que estiguen familiaritzades i sensibilitzades amb les particularitats d’aquest sector de la població disposant, a més, d’estratègies adequades per a previndre la desprotecció i per a la promoció dels drets de la infància i adolescència.

Enguany es torna a realitzar de nou el programa formatiu amb:

FORMACIÓ BÀSICA: Una formació inicial consistent en tres edicions del curs bàsic de capacitació per a l’atenció a la infància i adolescència.
FORMACIÓ INTERDISCIPLINÀRIA: Sobre matèries d’interés comú, oberts al conjunt de professionals que intervenen en l’àmbit de la infància.
FORMACIÓ ESPECÍFICA: Cursos sobre matèries pròpies de la disciplina professional de cadascun dels Col•legis signants del conveni.
WEBINARS AMB CONTINGUT FORMATIU EN LÍNIA, en directe i “enllaunat”

Pots accedir a tot el pla formatiu ACÍ

Els formularis de matrícula s’obriran 15 dies abans de la data d’inici del curs, per a informar-vos d’algun curs en particular hauràs de contactar amb el col•legi que l’organitza.

Formació organitzada per COTS Castelló:
LA INFANCIA Y LA ADOLESCENCIA: víctimas invisibles de la violencia de género

Formacions organitzades per COTS Castelló i València:
Curs ACOLLIMENT I ADOPCIÓ DES DE LA TEORIA SISTÈMICA

Curs EL TREBALL SOCIAL DES DELS PROCESSOS D’ACOMPANYAMENT EN LA (PRE) I EMANCIPACIÓ DE LA POBLACIÓ JOVE TUTELADA I EX TUTELADA

Curs “JOCS D’ATZAR, VIDEOJOCS I INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

Xerrada en línia XIQUETS, XIQUETES I ADOLESCENTS MIGRANTS SENSE REFERENTS FAMILIARS

Xerrada en línia EL NOU RECURS DE L’ASSISTENT PERSONAL INFANTIL: QUÈ ÉS, QUÈ NO ÉS I PER A QUÈ ÉS ADEQUADA

Xerrada en línia TREBALLAR LA VIOLÈNCIA EN LA INFÀNCIA I L’ADOLESCÈNCIA DES DEL PLA JURIDIC SOCIAL

Finançat per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives – Direcció General d’Infància i Adolescència.

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro